ΠΑΟΚ

"Μέσα" ο Χατζηισαΐας, επέστρεψε ο Ροντρίγκες

"Μέσα" ο Χατζηισαΐας, επέστρεψε ο Ροντρίγκες
Χατζηισαΐας ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Στην προπόνηση του ΠΑΟΚ πήρε μέρος την Πέμπτη ο Δημήτρης Χατζηισαΐας ενώ ο Γκάρι Ροντρίγκες επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη.

Ο Δημήτρης Χατζηισαΐας την Τετάρτη ακολούθησε μέρος του προγράμματος, ωστόσο την Πέμπτη συμμετείχε στην προπόνηση του ΠΑΟΚ.

Μια ευχάριστη εξέλιξη σε ό,τι αφορά τον Ελληνα ποδοσφαιριστή ο οποίος θυμίζουμε πως είχε υποστει θλάση δευτέρου βαθμού στον δεξί λαγονοψοϊτη και έτσι έμεινε για καιρό στα... πιτς.

Από εκεί και πέρα, ο Γκόικο Τσίμιροτ ακολούθησε μέρος του προγράμματος και συνέχισε αποκατάσταση ενώ πιο χαλαρά για λόγους αποφόρτισης γυμνάστηκε ο Αλέξανδρος Τζιόλης και ο Γκάρι Ροντρίγκες που προερχόταν από πολύωρο ταξίδι επιστροφής στη Θεσσαλονίκη μετά τις υποχρεώσεις του με το Πράσινο Ακρωτήρι.

Ειδικό ατομικό πρόγραμμα έκαναν οι Ζάιρο, Μυστακίδης και Μπερμπάτοφ ενώ ο Κωνσταντινίδης έμεινε στο γυμναστήριο για μυική ενδυνάμωση και θεραπεία.

Χατζηισαΐας: "Πολύ καλός προπονητής ο Ιβιτς"

Ο Δημήτρης Χατζηισαΐας μίλησε για τον Βλάνταν Ιβιτς, τον ΠΑΟΚ αλλά και για την αγωνιστική του κατάσταση

Στο περίπτερο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στην Sportexpo Marathon 2016 έδωσε το παρών ο Δημήτρης Χατζηισαΐας. Συγκεκριμένα είπε:

Για τον ΠΑΟΚ: "Αξίζει σε αυτήν την ομάδα να πάει ψηλά. Αν εμείς είμαστε σοβαροί και δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό, μπορούμε να πετύχουμε τον στόχο μας. Κοιτάμε αποκλειστικά την δουλειά μας".

Για τον Ιβιτς: " Είναι ένας πολύ καλός προπονητής. Εχει δείξει ότι ξέρει καλά τον ΠΑΟΚ, ξέρει τι χρειάζεται η ομάδα και θα τα καταφέρει μια χαρά. Είμαι αισιόδοξος ότι ο ΠΑΟΚ θα μπει στα πλέι οφ. Ο κόσμος είναι ένα όπλο και πιστέυω ότι θα τα καταφέρουμε".

Για το ότι την Πέμπτη πήρε μέρος στην προπόνηση του ΠΑΟΚ: "Εχω ξεκινήσει με την ομάδα κανονικά. Δεν θα παίξω κόντρα στον Πανιώνιο αλλά στο επόμενο ματς θα παίξω κανονικά".

Κοντονής: "Εμείς θα αντιμετωπίζουμε όλους ίσα απέναντι στον νόμο"

Oι Χατζηισαΐας και Κάκκο βρέθηκαν από πλευράς των παικτών του ΠΑΟΚ στην Sportexpo Marathon 2016 και ο Σταύρος Κοντονής τους είπε το εξής: "Εσείς είστε τα νέα παιδιά. Θέλουμε να μας βοηθήσετε. Εμείς θα τους αντιμετωπίζουμε όλους ίσα απέναντι στο νόμο. Θα είμαστε δίκαιοι".

Photo Credits: Action images

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ