ΠΑΟΚ

"Μέσα" ο Βίτορ, ανεβαίνουν Ροντρίγκες, Ζάιρο

"Μέσα" ο Βίτορ, ανεβαίνουν Ροντρίγκες, Ζάιρο
Πέλκας Ροντρίγκες Τζαβέλλας Ζάιρο Βίτορ ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Μιγκέλ Βίτορ την Τετάρτη ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα αλλά την Πέμπτη συμμετείχε στην προπόνηση ξεπερνώντας τις ενοχλήσεις στους προσαγωγούς. Στο μεγαλύτερο μέρος του προγράμματος ο Ζάιρο (VIDEO).

Στην διάθεση του Βλάνταν Ιβιτς ήταν ο Μιγκέλ Βίτορ την Πέμπτη. Ο Πορτογάλος, που την Τετάρτη ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, την σημερινή μέρα ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στους προσαγωγούς και γυμνάστηκε κανονικά.

Από εκεί και πέρα το πρόγραμμα ακολούθησαν οι Ροντρίγκες και Σκόνδρας ενώ στο μεγαλύτερο τμήμα της προπόνησης συμμετείχε και ο Ζάιρο.

Σχετικά με τους Τσίμιροτ και Χατζηισαΐα, συνέχισαν πρόγραμμα αποκατάστασης με ασκήσεις φυσικής κατάστασης στο γήπεδο και μερικές ασκήσεις με μπάλα ενώ οι Μπερμπάτοφ και Κωνσταντινίδης έμειναν για αποθεραπεία στο γυμναστήριο. Στο πρόγραμμα της Πέμπτης υπήρχαν παιχνίδια κατοχής και κυκλοφορίας της μπάλας σε μικρό χώρο με ζητούμενο το γκολ από συνεργασία σε μικρά τέρματα. Στο τέλος πραγματοποιήθηκε δίτερμα σε μικρό γήπεδο ενώ η προπόνηση της Παρασκευής θα γίνει στις 12.00.

Οι οδηγίες του Ιβιτς

Για τον ΠΑΟΚ ακολουθεί το ματς με την Καλλονή και η νίκη είναι μονόδρομος. Στο video που "ανέβασε" η ΠΑΕ για την προπόνηση της Πέμπτης, υπάρχει μικρό κομμάτι της ομιλίας του Ιβιτς προς τους παίκτες ενώ μπορείτε να δείτε και τις οδηγίες που δίνει κατά την διάρκεια του σημερινού προγράμματος.

Photo Credits: Action images

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ