ΠΑΟΚ

Μέσα ο Τζαβέλλας, συμβουλές Ίβιτς

Μέσα ο Τζαβέλλας, συμβουλές Ίβιτς

Ο Γιώργος Τζαβέλλας συμμετείχε κανονικά στην προπόνηση του ΠΑΟΚ στην Τούμπα, μετά την αποφόρτιση που έκανε την Πέμπτη. "Μυαλό μόνο για τον Παναιτωλικό", είπε ο Βλάνταν Ίβιτς στους παίκτες του "Δικεφάλου".

Ο Γιώργος Τζαβέλλας ήταν ο μόνος από τους διεθνείς που δεν είχε πάρει μέρος στην προπόνηση του ΠΑΟΚ την Πέμπτη. Λόγω επιβάρυνσης από τα ματς της Εθνικής, ο έμεπιρος αμυντικός είχει μείνει στο γυμναστήριο. Σήμερα όμως στην Τούμπα έβγαλε κανονικά το πρόγραμμα και τέθηκε στη διάθεση του Βλάνταν Ίβιτς. Έτσι, μοναδικός απών από το ματς με τον Παναιτωλικό θα είναι ο Μάριν Λέοβατς που... κουβαλά ποινή δύο αγωνιστικών από την περασμένη σεζόν.

Εξάλλου, ο Βλάνταν Ίβιτς μίλησε στους παίκτες του ζητώντας τους να έχουν μυαλό μόνο για τον Παναιτωλίκό και την πρεμιέρα του Πρωταθλήματος. Ο ΠΑΟΚ θέλει ένα δυνατό ξεκίνημα στο Πρωτάθλημα, αφού συν τοις άλλοις έχει και το -3 της περσινής τιμωρίας από την μη παρουσία του στη ρεβάνς των ημιτελικών του Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό.

Στη διάρκεια της προπόνησης, ο Σέρβος τεχνικός έκανε διάφορες δοκιμές σε θέσεις που έχει διλήμματα (μία θέση στους στόπερ, μία στους χαφ, με τους Κρέσπο, Βαρέλα στη μία περίπτωση και τους Σάχοφ, Μπίσεσβαρ στην άλλη, να τις διεκδικούν, αλλά και σ' αυτή του αριστερού μπακ για την οποία φαβορί είναι ο Μάτος).Ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί και το Σάββατο (10.09) στις 18:00 στην Τούμπα και στη συνέχεια η αποστολή θα αποσυρθεί στο ξενοδοχείο Μακεδονία Palace.

Ο ΠΑΟΚ στην 81η ΔΕΘ

Από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ εκδόθηκε το ακόλουθομ δελτίο Τύπου για το περίπτερο της ομάδας στην 81η ΔΕΘ που αρχίζει αύριο:"Από τις 10 μέχρι τις 18 Σεπτεμβρίου η Θεσσαλονίκη μετατρέπεται σε κέντρο επιχειρηματικότητας, καινοτομίας, τεχνολογίας αλλά και διασκέδασης, φιλοξενώντας την 81η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης. Ένα σπουδαίο γεγονός για την πόλη αλλά και την χώρα μας, από το οποίο ο ΠΑΟΚ δεν θα μπορούσε να λείπει.

Ο ΠΑΟΚ, ο οποίος γιορτάζει και αυτός τα 90 χρόνια ζωής θα βρίσκεται στον χώρο της ΔΕΘ καθ’όλη την διάρκεια λειτουργίας της. Για άλλη μία χρονιά το PAOK FC Mobile Store θα στηθεί δίπλα στον Πύργο του ΟΤΕ, με όλη την γκάμα προϊόντων της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και έναν ιδιαίτερο διαγωνισμό.Το κλουβί του ΠΑΟΚ θα βρίσκεται στον χώρο της ΔΕΘ και θα περιμένει τους επίδοξους «μονομάχους» για μερικές σπουδαίες μάχες τεχνικής κατάρτισης και ταυτόχρονα ποδοσφαιρικού χαβαλέ. Από την Δευτέρα θα οργανώνεται καθημερινός διαγωνισμός Freestyle Challenge με τσαλιμάκια, και θα υπάρχει ημερήσιος νικητής, ο οποίος θα κερδίζει ξεχωριστά δώρα.Χρυσός Χορηγός | Sportingbet.gr μοναδικές προσφορές στους αγώνες του ΠΑΟΚ.

Το ωράριο λειτουργίας του PAOK FC Mobile Store θα είναι:Σάββατο 10.9 & 17.9: 10:00-22:00Κυριακή 11.9 & 18.9: 10:00-22:00Καθημερινές: 16:00-22:00klouvi_boutiqe_featΗ ΔΕΘ ανοίγει τις πύλες τις το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου, γιορτάζει 90 χρόνια από την πρώτη διεξαγωγή της και υπόσχεται να γιορτάσει λαμπρά τα γενέθλιά της με πλήθος εκδηλώσεων. Με ξεκάθαρο στόχο να ξεπεράσει την επιτυχία της περσινής διοργάνωσης, στην οποία έλαβαν μέρος πάνω από 1.000 εκθέτες, με 13 διεθνείς συμμετοχές και περισσότερους από 210.000 επισκέπτες, η ΔΕΘ διευρύνει τους ορίζοντές της και ανοίγει πόρτες με αγορές από όλο τον πλανήτη, οι οποίες της δίνουν ψήφο εμπιστοσύνης για μία ακόμα χρονιά.

Μετά από τέσσερα χρόνια απουσίας, επιστρέφει ο θεσμός της τιμώμενης χώρας, με την Ρωσία να αναλαμβάνει τον συγκεκριμένο ρόλο, ενώ ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται να παρουσιάσουν οι συμμετοχές της Τουρκίας, αλλά και της Νότιας Κορέας. Οι επισκέπτες θα έχουν την δυνατότητα να περιηγηθούν στους χώρους της Έκθεσης και να γνωρίσουν προϊόντα και ιδέας από όλη την χώρα και το εξωτερικό, να παρακολουθήσουν διάφορες εκδηλώσεις και να ενημερωθούν σχετικά με όλα τα τεκταινόμενα γύρω από τις επιχειρήσεις".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ