ΠΑΟΚ

Μέσα ο Τζαβέλλας με Καραμπάχ

Μέσα ο Τζαβέλλας με Καραμπάχ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Βλάνταν Ίβιτς ανακοίνωσε την αποστολή για το παιχνίδι με την Καραμπάχ, με τον Γιώργο Τζαβέλλα βρίσκεται μεταξύ των "εκλεκτών" του Σέρβου τεχνικού. Αναλυτικά η 19μελής αποστολή.

Με την προπόνηση που έγινε υπό το φως των προβολέων στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης (02/11) η προετοιμασία των παικτών του ΠΑΟΚ για το παιχνίδι της Πέμπτης (22:05) με αντίπαλο την Καραμπάχ, για την 4η αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Europa League.

Ο Βλάνταν Ίβιτς συμπεριέλαβε στην αποστολή 19 ποδοσφαιριστές, και ανάμεσά τους βρίσκεται ο Γιώργος Τζαβέλλας, που άφησε πίσω του τον τραυματισμό στο γόνατο που είχε αποκομίσει στο φινάλε της αναμέτρησης της εθνικής Ελλάδος με αντίπαλο την Κύπρο.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ φαίνεται να έχει καταλήξει στους περισσότερους από τους έντεκα που θα παρατάξει το βράδυ της Πέμπτης, με τους Μπίσεσβαρ, Μυστακίδη και Περέιρα να διεκδικούν δυο θέσεις.

Στην αποστολή συμμετέχουν οι: Γλύκος, Μπρκιτς, Λέοβατς, Μαλεζάς, Κίτσιου, Μάτος, Τζαβέλλα , Βαρέλα, Κρέσπο, Χαρίσης, Κάνιας , Σάχοβ, Τσίμιροτ, Μπίσεσβαρ, Τιάμ, Μυστακίδης, Ροντρίγκες, Αθανασιάδης, Περέιρα.

Οι παίκτες θα διανυκτερεύσουν στα σπίτια τους, και θα συγκεντρωθούν το πρωί της Πέμπτης στο "Μακεδονία Παλάς".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Άνοιξε ξανά το θέμα του Προπονητικού Κέντρου στη Θέρμη για τον ΠΑΟΚ
Ο γιος του Κλάιφερτ "σκότωσε" τον ΠΑΟΚ
Γκουρμπάνοβ: "Να αντέξουμε στην πίεση του ΠΑΟΚ"
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ