ΠΑΟΚ

"Μέσα" ο Σκόνδρας, θεραπεία ο Τζιόλης

"Μέσα" ο Σκόνδρας, θεραπεία ο Τζιόλης
INTIME SPORTS

Ο Γιάννης Σκόνδρας επέστρεψε στις προπονήσεις μετά την κάκωση που είχε στην αριστερή ποδοκνημική ενώ ο Αλέξανδρος Τζιόλης αισθάνθηκε "βαρύ" τον προσαγωγό του

Επιστροφή στις προπονήσεις για τον Σκόνδρα ο οποίος λόγω κάκωσης στην αριστερή ποδοκνημική δεν προπονήθηκε την Δευτέρα ενώ το πρωί της Τρίτης έκανε ατομικό πρόγραμμα, αλλά το απόγευμα πήρε μέρος στο κανονικό πρόγραμμα της ομάδας.

Aπό εκεί και πέρα, ο Τζιόλης έκανε θεραπεία και αποφόρτιση καθώς λόγω της καταπόνησης από τις συνεχείς έντονες προπονήσεις αισθάνθηκε "βαρύ" τον προσαγωγό του.

Ο Ρατς ακολούθησε πρόγραμμα αποφόρτισης, ο Κόστα έκανε θεραπεία, ασκήσεις ενδυνάμωσης και ιδιοδεκτικότητας με μπάλα και τρέξιμο ενώ ο Μαντούρο ακολούθησε πρόγραμμα φυσικής κατάστασης.

Το απόγευμα δόθηκε βάρος σε θέματα τακτικής καθώς στα τελευταία ματς έχει διαπιστωθεί πως λείπει η ουσία στην τελική ενέργεια και η ομάδα δέχεται εύκολα γκολ.

"Θα δουλέψουμε για να γίνουμε καλύτεροι"

Ο Ραζβάν Ρατς αναφέρθηκε στην επιστροφή του στη Θεσσαλονίκη μετά τις υποχρεώσεις που είχε με την Εθνική Ρουμανίας και τόνισε πως ο ΠΑΟΚ θα επιδιώξει να επιστρέψει στις νίκες δουλεύοντας σκληρά με τον Γιώργο Γεωργιάδη

Συγκεκριμένα έγραψε στο λογαριασμό που διατηρεί στο facebook:

"Είναι όμορφα να επιστρέφεις στο σπίτι σου. Είμαι χαρούμενος που μπόρεσα να βοηθήσω την Εθνική ομάδα μου σε μια μικρή αλλά σημαντική νίκη που μας φέρνει πιο κοντά στο Euro του 2016. Νιώθω καλά και ήδη επικεντρώνομαι στο επόμενο παιχνίδι του ΠΑΟΚ. Αυτές τις ημέρες θα δουλέψουμε σκληρά με τον νέο μας προπονητή προκειμένου να γίνουμε καλύτεροι, να επιστρέψουμε στις νίκες και να κερδίσουμε τα πλέι οφ".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ