ΠΑΟΚ

"Μέσα" ο Αθανασιάδης, ατομικό ο Βαρέλα

"Μέσα" ο Αθανασιάδης, ατομικό ο Βαρέλα
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Στέφανος Αθανασιάδης επέστρεξε στις προπονήσεις συμμετέχοντας στο κανονικό πρόγραμμα του ΠΑΟΚ δίχως ενώ ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Μάτος, Τζάλμα και Κάτσε.

Eυχάριστα νέα υπήρξαν το Σάββατο για τον Στέφανο Αθανασιάδη ο οποίος ακολούθησε το κανονικό πρόγραμμα (έτσι επέστρεψε στις προπονήσεις καθώς την Παρασκευή έκανε ατομικό) δίχως να αισθανθεί ενοχλήσεις στον τένοντα του προσαγωγού.

Από εκεί και πέρα ο Λέο Μάτος ακολούθησε ειδικό ατομικό πρόγραμμα λόγω του χτυπήματος που δέχτηκε στον ορθό μηριαίο στο ματς με τον Απόλλωνα Λεμεσού και την Κυριακή (24/07) θα δοκιμάσει να προπονηθεί με την υπόλοιπη ομάδα.

Λόγω καταπόνησης στον οπίσθιο μηριαίο από τις προηγούμενες μέρες, ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Τζάλμα Κάμπος ενώ κάτι αντίστοιχο έκανε και ο Φερνάντο Βαρέλα μαζί με τον Εργκους Κάτσε.

Ο πρώην παίκτης της Στεάουα δεν έχει ξεπεράσει ακόμα τον τραυματισμό στον οπίσθιο μηριαίο και τις επόμενες μέρες θα κάνει ειδικό πρόγραμμα αποκατάστασης κι επανένταξης. Το πρόγραμμα του Σαββάτου επικεντρώθηκε πάνω στην τακτική εν όψει του αγώνα με τον Αγιαξ.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ