ΠΑΟΚ

Μέσα και ο Κόστα

Μέσα και ο Κόστα
INTIME SPORTS

Με το "καλημέρα" ο Πορτογάλος σέντερ μπακ, Ρικάρντο Κόστα, συμπεριλήφθηκε στην αποστολή του ΠΑΟΚ, για το ματς με τον Παναιτωλικό. Εξω ο Γκολάσα, κανονικά ο Νομπόα.

Μετά το πρωινό χαλάρωμα στο γήπεδο της Τούμπας ο Άγγελος Αναστασιάδης ανακοίνωσε τους παίκτες που απαρτίζουν την αποστολή για τον αγώνα με τον Παναιτωλικό, στην οποία συμμετέχει για πρώτη φορά ο Ρικάρντο Κόστα, όπως και ο Γλύκος που επέστρεψε από τον τραυματισμό του.

Εκτός έμεινε τελικά ο Εγιάλ Γκολάσα λόγω της ίωσης που τον ταλαιπώρησε όλη την εβδομάδα. Αναλυτικά οι παίκτες που μετέβησαν στο Μακεδονία Παλλάς για ξεκούραση είναι οι εξής:

Γλύκος, Ιτάνζ, Βίτορ, Κόστα, Τζανδάρης, Σκόνδρας, Παπαδόπουλος, Παπαγιαννόπουλος, Μαντούρο, Κουλούρης, Κατσικάς, Σαλπιγγίδης, Ρατς, Περέιρα, Μακ, ΑΘανασιάδης, Νομπόα, Κωνσταντινίδης και Κίτσιου.

Από την αποστολή απουσιάζουν και οι Τζαβέλλας, Σπυρόπουλος, Ποζατζίδης και Τζιόλης.

"Εσείς είστε η μεγαλύτερη μεταγραφή"

Στο μεταξύ, ο Ραζβάν Ρατς κάλεσε μέσω facebook τον κόσμο του ΠΑΟΚ να δώσει βροντερό παρών στο σημερινό (31/1) παιχνίδι με τον Παναιτωλικό, με το εξής μήνυμα:

"Σας περιμένουμε όλους εσάς στην ΤΟΥΜΠΑ για να μας συμπαρασταθείτε σε ένα ακόμη δύσκολο παιχνίδι. Είστε η σημαντικότερη μεταγραφή που θα μπορούσε να κάνει ο ΠΑΟΚ. Η ομάδα είναι πάνω από όλα και όλοι μαζί θα παλεύουμε μέχρι το τέλος".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ