ΠΑΟΚ

Μέρες εκτόνωσης για τους παίκτες του ΠΑΟΚ

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
ΠΑΟΚ EUROKINISSI

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου έδωσε τριήμερο ρεπό στους παίκτες του ΠΑΟΚ διαπιστώνοντας πόσο μεγάλη ανάγκη είχαν να ηρεμήσουν μετά από όσα συνέβησαν τις δύο τελευταίες εβδομάδες.

Την πιο δύσκολη περίοδό τους πέρασαν οι παίκτες του ΠΑΟΚ τις τελευταίες 20 μέρες. Είδαν δύο ντέρμπι, με Ολυμπιακό και ΑΕΚ, να μην τελειώνουν ποτέ και να παίζονται στις δικαστικές αίθουσες, έζησαν ένα δύσκολο απόγευμα στην Τρίπολη ενδιάμεσα.

Υπήρξαν πολλά γεγονότα που τους φόρτισαν συναισθηματικά και τους "χάλασαν" τη συγκέντρωση που είχαν όλο το προηγούμενο διάστημα και ήταν καταλυτική στο ξεχωριστό σερί των 16 νικών στο οποίο είχαν φτάσει.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου αντιλήφθηκε πόσο μεγάλη ανάγκη είχαν από μερικές μέρες μακριά από το ποδόσφαιρο, για να γεμίσουν ξανά ψυχολογικά και να προετοιμαστούν για το υπόλοιπο της σεζόν.

Γι' αυτό και τους έδωσε τριήμερο ρεπό, προκειμένου να αποδράσουν από την καθημερινότητα που είχε γίνει ιδιαίτερα έντονη. Πολλοί από τους παίκτες κανόνισαν να πάνε μερικές μέρες μακριά από τη Θεσσαλονίκη με τις οικογένειές τους (στην πατρίδα τους ή αλλού).

Μέσα σ' όλα υπάρχουν και οι διεθνείς, οι κλήσεις των οποίων στο σκεπτικό του Λουτσέσκου "ευλογία" αυτή την περίοδο. Θα αλλάξουν περιβάλλον, θα ασχοληθούν με τις υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων τους, θα αφήσουν πίσω τα όσα δύσκολα έζησαν στον ΠΑΟΚ.

Στη λίστα των διεθνών είναι οι Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς (Σερβία), Ρόμπερτ Μακ (Σλοβακίας), Δημήτρης Πέλκας, Ευθύμης Κουλούρης, Δημήτρης Λημνιός (Ελλάδα), Παναγιώτης Δεληγιαννίδης (Ελλάδα U21), Μάρκο Μιχόγεβιτς (Βοσνία U21).

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ