ΠΑΟΚ

Μενσά: "Με τον ΠΑΟΚ θα έχουμε αλλαγές"

Ostersund's players and team members celebrate following an UEFA Europa League second qualifying round, soccer match against Galatasaray in Istanbul, Thursday, July 20, 2017. The match ended 1-1 draw, but Ostersund won 3-1 on aggregate. ( AP Photo/Lefteris Pitarakis)
Ostersund's players and team members celebrate following an UEFA Europa League second qualifying round, soccer match against Galatasaray in Istanbul, Thursday, July 20, 2017. The match ended 1-1 draw, but Ostersund won 3-1 on aggregate. ( AP Photo/Lefteris Pitarakis) AP

Ο Γκανέζος αμυντικός της Έστερσουντ, Σάμουελ Μενσά έκανε δηλώσεις στην πατρίδα του και μίλησε για τη συνταγή με την οποία η σουηδική ομάδα θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ την Πέμπτη.

Ενδιαφέρουσες δηλώσεις στην ιστοσελίδα της πατρίδας του " ghanasoccernet.com" ενόψει των αγώνων της Έστερσουντ με τον ΠΑΟΚ έκανε ο Σάμουελ Μενσά. Ο αμυντικός της σουηδικής ομάδας αναφέρθηκε τόσο στην ισοπαλία με την Χάμαρμπι εκτός έδρας, όσο και για το ματς της Πέμπτης σχτην Τούμπα.

Για το 2-2 με την Χάμαρμπι σημείωσε:
"Ξέραμε από την αρχή τι ήθελαν να κάνουν. Δυστυχώς για εμάς σε κάποιο σημείο του αγώνα το πέτυχαν αλλά νομίζω είχαμε τις πιθανότητες για να κερδίσουμε".Για το ματς της Τούμπας, τόνισε "Η χαρά και το κίνητρο που δείξαμε θα είναι το κλειδί στα επόμενα παιχνίδια μας, δείχνοντας μεγάλο ομαδικό πνεύμα παρά την αποτυχία μας. Στο παιχνίδι της Πέμπτης όμως με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ θα κάνουμε αλλαγές".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ