ΠΑΟΚ

Μένει, τουλάχιστον, μέχρι τον Γενάρη ο Λημνιός

Μένει, τουλάχιστον, μέχρι τον Γενάρη ο Λημνιός
Λημνιός

Η Ραπίντ Βιέννης ήθελε τον Δημήτρη Λημνιό, όμως οι επαφές δεν τελεσφόρησαν και ο 19χρονος επιθετικός μένει προσηλωμένος στον ΠΑΟΚ και περιμένει τις ευκαιρίες του.

Ο Βλάνταν Ίβιτς είχε εισηγηθεί την αποκτησή του, λίγο καιρό πριν τεθεί θέμα αποχωρησης και ο Ιβάν Σαββίδης υλοποίησε την επιθυμία του καταβάλοντας 900.000 ευρώ για να τον αποκτήσει.

Ο λόγος για τον Δημήτρη Λημνιό, που μετά την αποχώρηση του Βλάνταν Ίβιτς έμεινε πολυ πίσω στις επιλογές Στανόγεβιτς με αποτέλεσμα να έχει παίξει ελάχιστα στα φιλικά.

Ο ΠΑΟΚ δέχθηκε κρούση από τη Ραπίντ που τον ήθελε από την περίοδο που έπαιζε στον Ατρόμητο και σκάουτ της αυστριακής ομάδας τον είχε δει αγωνιζόμενο στις μικρές Εθνικές ομάδες.

Η Ραπίντ ζήτησε τον δανεισμό του 19χρονου επιθετικού, δεν συμφώνησε με τον ΠΑΟΚ στη ρήτρα αγοράς που θα έμπαινε και πλέον ο Λημνιός προπορεύεται με βάση τα όσα του έχουν πει από τον ΠΑΟΚ. Ότι δηλαδή υπολογίζεται και θα πάρει ευκαιρίες στα ματς Κυπέλλου κυρίως, έτσι ώστε τον Ιανουάριο να επαναξιολογηθεί η περίπτωσή του.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ