ΠΑΟΚ

Μένει Μεσημβρία ο ΠΑΟΚ μέχρι το καλοκαίρι

Μένει Μεσημβρία ο ΠΑΟΚ μέχρι το καλοκαίρι

Διοικητικό συμβούλιο έγινε στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ υπό την προεδρία του Λούμπος Μίχελ και συζητήθηκαν σημαντικά, "καυτά" θέματα επικαιρότητας. Μέχρι νεωτέρας ο Σλοβάκος θα ασκεί και καθήκοντα αθλητικού διευθυντή.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Λούμπος Μίχελ θα ασκεί παράλληλα και τα καθήκοντα του αθλητικού διευθυντή (κάτι που ήδη έχει αρχίσει να κάνει εδώ και αρκετές μέρες) μέχρι νεωτέρας. Αυτό σημαίνει ότι θα τρέξει όλα τα θέματα της ομάδας ακόμη και αυτά που αφορούν στον σχεδιασμό του καλοκαιριού, όπως λένε στην ΠΑΕ "σε συνέχεια του πλάνου που είχε εκπονηθεί από πέρυσι".

Η απόφαση επικυρώθηκε μέσα από διοικητικό συμβούλιο που έγινε στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ σήμερα το πρωί (το δεύτερο με τη σημερινή του μορφή). Παρόντα ήταν όλα τα μέλη του συμβουλίου. Ο πρόεδρος Λούμπος Μίχελ, ο αντιπρόεδρος Μάκης Γκαγκάτσης και ακόμη οι: Μαρία Γκοντσάροβα, Ηλίας Γεροντίδης, Δημοκράτης Παπαδόπουλος και Αρτούρ Νταβιντιάν. Συμμετείχαν, επίσης, ο Γιώργος Κούδας που έχει ρόλο συμβούλου και ο συνεργάτης της ΠΑΕ, νομικός, Κώστας Φωτιάδης.

Δεν αλλάζει προπονητικό κέντρο

Πλην του διπλού ρόλου του Λούμπος Μίχελ αποφασίστηκε η ομάδα να βγάλει τη φετινή σεζόν στη Νέα Μεσημβρία και να εξεταστεί ενδελεχώς και σε όλες τις παραμέτρους το το ενδεχόμενο να μετακομίσει από τη νέα σεζόν κάπου αλλού. Όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά. Εξάλλου, συζητήθηκαν επίσης θέματα ασφαλείας γιατί τους επόμενους μήνες θα υπάρξουν μεγάλα και σημαντικά ματς στην Τούμπα. Τέθηκαν, τέλος, και ζητήματα που αφορούν στο εμπορικό τμήμα.

Στήριξη στον Τούντορ

Στο μεταξύ, με αφορμή τις δηλώσεις του Αρβελάντζε και τα σενάρια περί Χριστόπουλου ως υπηρεσιακού, από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ και από την πλευρά του Λούμπος Μϊχελ ειδικότερα ότι δεν έχει έχει διερευνηθεί οποιαδήποτε άλλη περίπτωση προπονητή και επιθυμία της διοίκησης και του μεγαλομετόχου είναι να στηριχθεί με κάθε τρόπο ο Ίγκορ Τούντορ για να πετύχει στο έργο του.

Δούλεψαν το πλάνο για Αστέρα

Το μυαλό στο εντός έδρας ματς με τον Αστέρα... Ετσι την Πέμπτη υπήρχε δουλειά από τους παίκτες του ΠΑΟΚ με ασκήσεις για την κυκλοφορία της μπάλας και την συνολική επιθετική και ανασταλτική λειτουργία της ομάδας προσαρμοσμένη στα δεδομένα του αγώνα με την ομάδα της Αρκαδίας. Ο Ιγκορ Τούντορ ανέλυσε στους παίκτες του τι θέλει να κάνουν εν όψει του ματς με τον Αστέρα ενώ κατά τα άλλα οι Γλύκος, Αθανασιάδης, Ροντρίγκες και Ζάιρο συνέχισαν πρόγραμμα αποθεραπείας και αποκατάστασης. Σχετικά με τον Χάρης Χαρίση, αυτός ακολούθησε ειδικό πρόγραμμα μυικής ενδυνάμωσης. Την Παρασκευή (26/02) η ομάδα του ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 12:00.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ