ΠΑΟΚ

Μένει δύο εβδομάδες εκτός ο Μπερμπάτοφ στον ΠΑΟΚ

Μένει δύο εβδομάδες εκτός ο Μπερμπάτοφ στον ΠΑΟΚ
Μπερμπάτοφ INTIME SPORTS

Ο Ντιμίταρ Μπερμπάτοφ θα μείνει στα... πιτς για δύο εβδομάδες καθώς έχει υποστεί θλάση πρώτου βαθμού στο δεξί προσαγωγό.

Δεν λείπουν τα προβλήματα τραυματισμών για τον ΠΑΟΚ... Οπως έγινε γνωστό από την ΠΑΕ, ο Ντιμίταρ Μπερμπάτοφ που υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία, έχει υποστεί θλάση πρώτου βαθμού στο δεξί προσαγωγό.

Ο Βούλγαρος αναμένεται να μείνει εκτός δράσης για δύο εβδομάδες και θα χάσει τους τέσσερις αγώνες που ακολουθούν με Πανθρακικό (για Κύπελλο και πρωτάθλημα), Αστέρα Τρίπολης και Κρασνοντάρ.

Πλέον θα επιστρέψει στις αγωνιστικές υποχρεώσεις μετά την διακοπή του πρωταθλήματος για τις υποχρεώσεις των Εθνικών ομάδων.

Συμπλήρωσε κάρτες ο Τζαβέλλας

Ο Γιώργος Τζαβέλλας συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες και ο Ιγκορ Τούντορ πρέπει να αποφασίσει σε πιο από τα επόμενα τα τέσσερα ματς θα τον αφήσει εκτός. Αυτά είναι κόντρα στον Αστέρα, Πανθρακικό, Παναιτωλικό και Καλλονή.

Πολλές αλλαγές με Πανθρακικό

Ο Ιγκορ Τούντορ έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του για την νίκη στο ματς με τον Παναθηναϊκό, ωστόσο ζήτησε προσοχή για τον αγώνα Κυπέλλου με τον Πανθρακικό. Ο Κροάτης θέλει ο ΠΑΟΚ να μπει με το... δεξί στην συγκεκριμένη διοργάνωση (Κύπελλο Ελλάδας) και φαίνεται πως σκοπεύει να κάνει αρκετές αλλαγές σε σχέση με το ντέρμπι κόντρα στους "πράσινους".

Παίκτες όπως ο Μαλεζάς, ο Σκόνδρας, ο Χαρίσης, ο Κοροβέσης, ο Αθανασιάδης και ο Γκολάσα είναι πιθανόν να αγωνιστούν την Τετάρτη. Επίσης υπάρχει το σενάριο της συμμετοχής του Κυριάκου Σαββίδη ενώ είναι ερωτηματικό αν κάνει το ντεμπούτο του ο Τέρι Αντονις.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ