ΠΑΟΚ

Μέγκαχεντ: “Ο ΠΑΟΚ να ζητήσει ξένους διαιτητές στα ντέρμπι”

Μέγκαχεντ: “Ο ΠΑΟΚ να ζητήσει ξένους διαιτητές στα ντέρμπι”

Ο Αμίρ Μέγκαχεντ, βοηθός προπονητή πλέον στην Αλ Αχλί, μίλησε για την απώλεια του πρωταθλήματος από πλευράς ΠΑΟΚ και κατέθεσε την πρότασή του για τη νέα σεζόν.

Εδώ και λίγες μέρες ο Αμίρ Μέγκαχεντ έχει αναλάβει πόστο βοηθού προπονητή στην Ζάμαλεκ. Με αφορμή αυτή την εξέλιξη μίλησε στο “Metropolis 95,5” και αναφέρθηκε σε όσα συνέβησαν φέτος με τον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά:

Για το νέο ξεκίνημα στην καριέρα του:
"Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί ένα χρόνο αφότου σταμάτησα το ποδόσφαιρο μου δίνεται τη δυνατότητα να δουλέψω ως βοηθός προπονητή. Ήταν έκπληξη για μένα που με κάλεσαν. Ποντάρουν στην ευρωπαϊκή μου εμπειρία. Φέτος η Ζάμαλεκ έχει για πρώτη φορά εννιά ήττες, όμως ξεκινήσαμε καλά και κερδίσαμε μετά από έντεκα χρόνια την Αλ Αχλί και είμαστε και στα ημιτελικά του Κυπέλλου.

Προσπαθούμε να κάνουμε το καλύτερο για την ομάδα. Το γεγονός ότι έπαιξα σε μία από τις μεγαλύτερες ομάδες στην Ελλάδα με βοήθησε πολύ και το σημειώνει ο αιγυπτιακός Τύπος. Έμαθα πάρα πολλά στον ΠΑΟΚ και θα ήμουν τρελός αν δεν παραδεχόμουν ότι ο ΠΑΟΚ με βοήθησε στον επαγγελματισμό και μου βγαίνει στη δουλειά τώρα στη Ζάμαλεκ".

Για το αν ήθελε στο μέλλον να είναι προπονητής στον ΠΑΟΚ:
"Τώρα είναι καιρός να μάθω. Στόχος είναι να πάω στην Ευρώπη και γιατί όχι στον ΠΑΟΚ. Προχωράω βήμα-βήμα και δε ξέρεις που θα σε βγάλει".

Για το ότι έχασε το φετινό Πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ:
“Είμαι πολύ λυπημένος που δεν στέφθηκε πρωταθλητής ο ΠΑΟΚ. Σίγουρα έγιναν λάθη, όμως κέρδισε τον σεβασμό όλων, μπορεί να κατακτήσει το Κύπελλο και φέτος γιατί έχει μια δυνατή ομάδα φέτος και αξίζει τίτλους”.

Για το ακυρωθέν γκολ του Βαρέλα που έγινε παγκόσμιο θέμα:
"Δε θέλω να πω κάτι κακό για τον διαιτητή. Ίσως από την μεγάλη πίεση οι διαιτητές οδηγούνται σε λάθη. Για μένα ο ΠΑΟΚ του χρόνου όταν έρθουν τα ντέρμπι πρέπει να ζητήσει ξένους διαιτητές".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ