ΠΑΟΚ

Μεγάλη ζημιά για Χαρίση στον ΠΑΟΚ

Μεγάλη ζημιά για Χαρίση στον ΠΑΟΚ
INTIME SPORTS

Στα... πιτς για έξι εβδομάδες θα μείνει ο Χάρης Χαρίσης που έχει θλάση β' βαθμού. Ο Κριστιάν Νομπόα πιθανόν να προλάβει το ματς με την Σπάρτακ Τρνάβα

Ο Χάρης Χαρίσης στις 22/7 υπέστη θλάση στον οπίσθιο μηριαίο και το πρόβλημα του είναι σοβαρό, σύμφωνα με την ενημέρωση της ΠΑΕ. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής ταλαιπωρείται από θλάση β' βαθμού και θα μείνει εκτός για έξι εβδομάδες. Η ζημιά του, δηλαδή, είναι πολύ μεγάλη...

Όσο για τον Κριστιάν Νομπόα που στις 22/7 αισθάνθηκε ενοχλήσεις στην γάμπα; Πιθανότατα σε 5-7 μέρες θα είναι διαθέσιμος να παίξει, σύμφωνα με όσα λένε στον ΠΑΟΚ και επομένως υπάρχει προοπτική να αγωνιστεί απέναντι στην Σπάρτακ Τρνάβα (την επόμενη Πέμπτη ο αγώνας) για τον επόμενο γύρο του Europa League.

Με Λούκας και Περέιρα η λίστα για το Europa League

H λίστα που δηλώθηκε από τον ΠΑΟΚ για τα ματς με τους Σλοβάκους είναι η ίδια με αυτή που είχε δηλωθεί για τους αγώνες με την Λοκομοτίβα (μέχρι την επόμενη Τετάρτη υπάρχει το περιθώριο να γίνει μια αλλαγή παίκτη).

Oι παίκτες που δηλώθηκαν είναι οι εξής:

Λίστα Α:

Παναγιώτης Γλύκος, Εγιάλ Γκολάσα, Εργκούς Κάτσε, Στέλιος Κίτσιου, Νίκος Κοροβέσης, Μιγκέλ Βίτορ, Χέντβιγκες Μαντούρο, Ρόμπερτ Μακ, Νίκος Μελίσσας, Ρικάρντο Κόστα, Γιάννης Μυστακίδης, Κρίστιαν,Νομπόα, Ρόμπιν Όλσεν, Σωτήρης Παπαγιαννόπουλος, Δημήτρης Πέλκας, Φακούντο Περέιρα, Λούκας Πέρεθ, Ράζβαν Ρατς, Δημήτρης Σαλπιγγίδης, Μάριος Σιαμπάνης, Γιάννης Σκόνδρας, Γιώργος Τζαβέλλας, Αλέξανδρος Τζιόλης

Λίστα Β:

Παναγιώτης Δεληγιαννίδης, Ευθύμης Κουλούρης, Δημήτρης Κωνσταντινίδης, Κώστας Παναγιωτούδης, Βασίλης Παπαδόπουλος, Δημήτρης Πόποβιτς, Αχιλλέας Πούγγουρας, Στέλιος Πόζογλου, Κρίστι Κιόσε, Κυριάκος Σαββίδης.

Η πρώτη νίκη στα τελευταία 9 επίσημα παιχνίδια...

Ο ΠΑΟΚ μετά το ματς με τον Λεβαδειακό στις 3 Μαΐου είχε... ξεχάσει τι θα πει νίκη και ακολούθησαν οχτώ παιχνίδια δίχως θετικό αποτέλεσμα μέχρι να "έρθει" ο νικηφόρος εντός έδρας αγώνας με την Λοκομοτίβα

Ο ΠΑΟΚ τα κατάφερε απέναντι στην Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ και με το υπέρ του 6-0 πήρε την πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League. Ουσιαστικά ο "Δικέφαλος" έκανε το... χρέος του καθώς σίγουρα θα αποτελούσε μεγάλη αποτυχία να μείνει εκτός Ευρώπης από τόσο νωρίς.

Με αυτό το θετικό αποτέλεσμα, οι "ασπρόμαυροι" έβαλαν τέλος σε ένα μεγάλο σερί αγώνων που δεν είχαν "χαμογελάσει". Συγκεκριμένα αυτή ήταν η πρώτη νίκη του ΠΑΟΚ στα τελευταία 9 επίσημα παιχνίδια του. Ο "Δικέφαλος" είχε ένα πολύ κακό φινάλε την περσινή σεζόν (2014-15) και η τελευταία φορά που κέρδισε ήταν στο ματς (1-0 στην Τούμπα) με τον Λεβαδειακό, στις 3 Μαΐου.

Έκτοτε ο ΠΑΟΚ είχε... ξεχάσει την νίκη στα οχτώ επίσημα παιχνίδια που ακολούθησαν, συμπεριλαμβανομένου του αγώνα με την Λοκομοτίβα στην Κροατία. Την Πέμπτη (23/7) μέσα στην Τούμπα ο "Δικέφαλος" πήρε το θετικό αποτέλεσμα που ήταν το πρώτο του μετά από -λίγο περισσότερο- από 2,5 μήνες (έπειτα από εκείνο, δηλαδή, κόντρα στον Λεβαδειακό στις 3/5).

Τα αποτελέσματα του ΠΑΟΚ στα τελευταία 9 επίσημα ματς:

10/05/15 Πανιώνιος - ΠΑΟΚ 0-0

20/05/15 Ατρόμητος - ΠΑΟΚ 1-1

24/05/15 ΠΑΟΚ - Αστέρας Τρίπολης 0-0

27/05/15 ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός 0-1

31/05/15 Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ 2-0

03/06/15 ΠΑΟΚ - Ατρόμητος 0-1

07/06/15 Αστέρας Τρίπολης - ΠΑΟΚ 1-0

16/07/15 Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ - ΠΑΟΚ 2-1

23/07/15 ΠΑΟΚ - Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ 6-0

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ