ΠΑΟΚ

Με μοναδικό απόντα τον Σαββίδη

Με μοναδικό απόντα τον Σαββίδη
INTIME SPORTS

Ο Κυριάκος Σαββίδης δεν ξεπέρασε τον τραυματισμό του και έμεινε εκτός αποστολής για τον αγώνα με τη Ζίμπρου.

Ο νεαρός μέσος δεν ξεπέρασε τον τραυματισμό του και έμεινε εκτός αποστολής για τον αγώνα με τη Ζίμπρου. Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από την τελευταία προπόνηση του ΠΑΟΚ και διαβάστε την αποστολή για τον αυριανό αγώνα

Από 20 ποδοσφαιριστές αποτελείται η αποστολή του ΠΑΟΚ για τον αγώνα με τη Ζίμπρου την Πέμπτη (28/8) στην Τούμπα. Ο Άγγελος Αναστασιάδης συμπεριέλαβε 20 ποδοσφαιριστές σε αυτήν, ενώ άφησε εκτός τον Κυριάκο Σαββίδη, ο οποίος εξακολουθούσε να πονά στην αριστερή ποδοκνημική.

Με μοναδικό απόντα τον Σαββίδη

Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Γιώργος Κατσικάς για προληπτικούς λόγους δεν πήρε μέρος στην τελευταία προπόνηση του ΠΑΟΚ το απόγευμα της Τετάρτης (27/8) στην Τούμπα, λόγω μιας μικρής σύσπασης στο δεξί προσαγωγό , ωστόσο συμπεριλήφθηκε κανονικά στην αποστολή του αγώνα με τους Μολδαβούς.

Οι ποδοσφαιριστές που την αποτελούν είναι οι εξής: Γλύκος, Γιακουμής, Κίτσιου, Μακ, Μάρτενς, Κατσικάς, Κουλούρης, Κάτσε, Μαντούρο, Πόζογλου, Ρατς, Σαλπιγγίδης, Περέιρα, Σπυρόπουλος, Τζανδάρης, Τζιόλης, Βίτορ, Τζαβέλλας, Σκόνδρας, Αθανασιάδης.

Με μοναδικό απόντα τον Σαββίδη

Οσοι έμειναν εκτός αποστολής θα προπονηθούν στις 10.00 στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας.

Τέλος, την προπόνηση του ΠΑΟΚ παρακολούθησε και ένας φίλαθλος της Μπεσίκτας, ο οποίος όπως βλέπετε στη φωτογραφία πιο κάτω ήρθε άψογα εξοπλισμένος, όχι με μία, αλλά με δύο φωτογραφικές μηχανές!

Χαμηλοί τόνοι από Ζίμπρου

Με την παρουσία 20 ποδοσφαιριστών διεξήχθη η προπόνηση της Ζίμπρου στην Τούμπα. Οι Μολδαβοί πήραν μία πρώτη γεύση από το γήπεδο του ΠΑΟΚ και όπως φάνηκε και στις δηλώσεις του προπονητή τους, Όλεγκ Κουμπάρεφ, νωρίτερα στη συνέντευξη Τύπου, θέλουν να περάσουν το άγχος της πρόκρισης στον ΠΑΟΚ, αφού αυτοί δεν έχουν να χάσουν κάτι.

Με μοναδικό απόντα τον Σαββίδη

Στα αγωνιστικά ο Πασένκο είναι ο μόνος απόντας στην 20μελή αποστολή των Μολδαβών. Αντίθετα, ο Ντέντοφ εξέτισε την ποινή του και και είναι στη διάθεση του Κουμπάρεφ για τον αυριανό αγώνα. Αξίζει να αναφέρουμε ότι την αποστολή της Ζίμπρου δεν ακολούθησε ούτε ένας Μολδαβός δημοσιογράφος!

Με μοναδικό απόντα τον Σαββίδη
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ