ΠΑΟΚ

Με κόσμο το ΠΑΟΚ - Ξάνθη

Με κόσμο το ΠΑΟΚ - Ξάνθη
INTIME SPORTS

Οσοι θέλουν θα μπορούν να παρακολουθήσουν την φιλική αναμέτρηση, ΠΑΟΚ - Ξάνθη, που θα διεξαχθεί στις 5 Αυγούστου στην Τούμπα. Το βίντεο της χθεσινής (30/7) προπόνησης. Σε προπόνηση της Σάλκε ο Ιντζίδης.

νώ αρχικά υπήρχε πρόθεση το φιλικό ΠΑΟΚ-Ξάνθη να διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών, τελικά, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ γνωστοποίησε σήμερα (31/7) ότι θα εκδοθούν εισιτήρια για την συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: "Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι τη Δευτέρα 4 Αυγούστου 2014, ξεκινά η διάθεση εισιτηρίων για τον φιλικό αγώνα ΠΑΟΚ – Skoda Ξάνθη που θα διεξαχθεί την Τρίτη 5 Αυγούστου 2014 (20.00).

Τα εκδοτήρια της Τούμπας θα λειτουργούν τη Δευτέρα 04.08.2014από τις 09:00 μέχρι τις 17:00, ενώ την Τρίτη05.08.2014 θα εξυπηρετούν το κοινόαπό τις 09:00 έως και την έναρξη του αγώνα.

Αναλυτικά, οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι εξής:

Θύρα Τιμή
1: €10
2, 3: €10
5, 6: €5
4, 4α: €5
7, 7α: €5
VIP 3ου: €50
VIP 4ου: €50

Για να αγοράσετε μέσω internet το εισιτήριο σας από τη Δευτέρα 04.08.2014, καθώς και για περισσότερες πληροφορίες πατήστε ΕΔΩ .

Όσοι φίλαθλοι έχουν προμηθευτεί εισιτήριο μέσω internet και έχουν επιλέξει την παραλαβή από τα εκδοτήρια, θα μπορούν να παραλάβουν τα εισιτήριά τους τις ώρες και μέρες λειτουργίας των εκδοτηρίων της Τούμπας με την επίδειξη της ταυτότητάς τους και του αριθμού κράτησης των εισιτηρίων".

Σε προπόνηση της Σάλκε ο Ιντζίδης

Ο Χρήστος Ιντζίδης έδωσε τις προηγούμενες μέρες το παρών σε προπόνηση της Σάλκε και έκανε μία διερευνητική συζήτηση με τους ανθρώπους της γερμανικής ομάδας. Ο νεαρός αμυντικός, που βρίσκεται στην τελική ευθεία της αποθεραπείας του, πήρε, φυσικά, πριν μεταβεί στην Γερμανία την σχετική άδεια από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Από τον επίσημο ΠΑΟΚ, τέλος, επιβεβαιώνουν ότι δόθηκε άδεια στον Ιντζίδη, αλλά τονίζουν ότι ακόμη δεν έχει εκδηλωθεί ενδιαφέρον από κάποια ομάδα.

Προφυλάχθηκαν οι διεθνείς

Το πρωινό (31/7) πρόγραμμα προπόνησης του ΠΑΟΚ αφορούσε την βελτίωση της δύναμης και της φυσικής κατάστασης και ήταν συνδυασμός ασκήσεων στο γυμναστήριο και στο γήπεδο.

Οι ποδοσφαιριστές ακολουθούσαν εναλλάξ πρόγραμμα με βάρη στο γυμναστήριο και κατόπιν με ασκήσεις φυσικής κατάστασης (έκρηξης, ταχυδύναμης κλπ) στο γήπεδο. Στο πρόγραμμα συμμετείχαν όλοι εκτός του Παναγιώτη Δεληγιαννίδη που ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, ενώ και οι Έλληνες διεθνείς προφυλάχθηκαν στο τελευταίο κομμάτι της προπόνησης.

Για σήμερα είναι προγραμματισμένη και απογευματινή προπόνηση που θα διεξαχθεί στις 6:30 στη Νέα Μεσημβρία και μετά το τέλος της ο Άγγελος Αναστασιάδης θα ανακοινώσει την αποστολή που θα ταξιδέψει στη Νάπολη. Η ομάδα θα προπονηθεί και πριν την αυριανή της αναχώρηση στο γήπεδο της Τούμπας.

Το βίντεο της απογευματινής (30/7) προπόνησης

Η απογευματινή προπόνηση της Τετάρτης περιελάμβανε μπάλα και μόνο μπάλα. Οι παίκτες πραγματοποίησαν ασκήσεις πάνω στο κοντρόλ, ακολούθησε το καθιερωμένο "κορόιδο" και η προπόνηση έκλεισε με μίνι δίτερμα. Δείτε το σχετικό βίντεο.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ