ΠΑΟΚ

Με αρκετούς "νέους" κόντρα στον Απόλλωνα

Με αρκετούς "νέους" κόντρα στον Απόλλωνα
INTIME SPORTS

Οι νεαροί παίκτες που θα συμπεριληφθούν στην αποστολή του ΠΑΟΚ για τον αγώνα Κυπέλλου της Πέμπτης (25/9), ενοχλήσεις ο Μαντούρο.

Απογευματινή προπόνηση στη Νέα Μεσημβρία περιελάμβανε το σημερινό (23/9) πρόγραμμα του ΠΑΟΚ. Οι παίκτες που έπαιξαν στον αγώνα με τον Παναιτωλικό ακολούθησαν ειδικό, προσαρμοσμένο στις ανάγκες του καθενός, πρόγραμμα αποφόρτισης και οι υπόλοιποι δούλεψαν στην τακτική με παιχνίδι σε μικρό χώρο.

Στην προπόνηση συμμετείχαν και οι Πατράλης, Τουμανίδης, Βασαϊτης, Τσολακίδης, Κάκκο που θα βρίσκονται στην αποστολή του αγώνα Κυπέλλου με τον Απόλλωνα 1926.

Ο Χέντβιγκες Μαντούρο αισθάνθηκε μερικές ενοχλήσεις στον παλιό του τραυματισμό (θλάση στον οπίσθιο μηριαίο), γυμνάστηκε σε πιο χαλαρούς ρυθμούς προκειμένου να μην υπάρχει ρίσκο υποτροπής και τις προσεχείς μέρες θα ακολουθήσει ειδικό πρόγραμμα επανένταξης στις προπονήσεις.

Τέλος, ο Κώστας Λαγωνίδης αναχωρεί τα ξημερώματα της Τετάρτης με προορισμό το Γκινγκάμπ προκειμένου να παρακολουθήσει από κοντά τον αγώνα της προσεχούς αντιπάλου του ΠΑΟΚ στο EuropaLeague με αντίπαλο τη Μετς.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ