ΠΑΟΚ

Με χιούμορ υποδέχθηκαν στον ΠΑΟΚ την κλήρωση με την Έστερσουντ

ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ / ΠΑΟΚ - ΟΛΙΜΠΙΚ ΝΤΟΝΕΤΣΚ / EUROPA LEAGUE / PAOK - OLIMPIK DONETSK (ΜΟΤΙΟΝ ΤΕΑΜ)
ΠΑΟΚ MOTIONTEAM

Διαβάστε το σχόλιο στο twitter που έκανε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την κλήρωση που φέρνει αντιμέτωπο τον Δικέφαλο με την Έστερσουντ στα playoffs του Europa League.

Με ένα τιτίβισμα υποδέχθηκε την κλήρωση που φέρνει αντιμέτωπο τον ΠΑΟΚ με την Έστερσουντ η "ασπρόμαυρη" ΠΑΕ. "Είναι η ώρα που στη Θεσσαλονίκη ακούγονται τα ονόματα Αναστασιάδης, Τούντορ, Παπαγιαννόπουλος. #PAOK #UELdraw #Ostersund".

Ουσιαστικά αναφέρεται στον πρώην αμυντικό του ΠΑΟΚ, Σωτήρη Παπαγιαννόπουλο, ο οποίος αγωνίζεται στη σουηδική ομάδα και είχε έρθει στον "δικέφαλο του Βορρά" επί ημερών Άγγελου Αναστασιάδη. Το όνομα του Τούντορ αναφέρεται επειδή ο Κροάτης κόουτς δεν χρησιμοποιούσε τον Έλληνα αμυντικό και εκείνος έφυγε από την Τούμπα έχοντας... άχτι τον νυν προπονητή Γαλατάσαραϊ.

Γκαγκάτσης: "Χρειάζεται προσοχή"

Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Μάκης Γκαγκάτσης, εκπρόσωπος του ΠΑΟΚ στην κλήρωση, μίλησε στην Cosmote TV αμέσως μετά την κλήρωση και τόνισε: " Θέλει προσοχή η Έστερσουντ, είναι μία ομάδα που απέκλεισε την Γαλατασαράι. Εμείς έχουμε φιλοδοξίες, θέλουμε να προχωρήσουμε στην διοργάνωση. Πέρυσι πήγαμε στους "32", θέλουμε να πάμε εκεί και να κάνουμε ένα βήμα παραπάνω. Με την Ολίμπικ ήμασταν βελτιωμένοι στην Τούμπα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Οι αντίπαλοι των ελληνικών ομάδων στα playoffs του Europa League
Το προφίλ της Έστερσουντ
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ