ΠΑΟΚ

Με Χατζηισαΐα στο Φάληρο ο ΠΑΟΚ

Με Χατζηισαΐα στο Φάληρο ο ΠΑΟΚ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, Ίγκορ Τούντορ, συμπεριέλαβε τον Δημήτρη Χατζηισαΐα - μεταγραφικό απόκτημα του Ιανουαρίου - στην αποστολή για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, στο "Γ. Καραϊσκάκης" την Κυριακή 7 Φλεβάρη.

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό. Ο Ιγκορ Τούντορ αντιμετωπωπίζει πολλά προβλήματα για το συγκεκριμένο ματς καθώς λόγω τραυματισμού εκτός έχουν τεθεί οι Γλύκος, Χαρίσης, Λέοβατς, Κοροβέσης, Ζάιρο, Ροντρίγκες, Μυστακίδης, Μελίσσας και Κωνσταντινίδης που ακολούθησαν ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας κι αποκατάστασης προσαρμοσμένο στις ανάγκες των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν.

Στην αποστολή του ΠΑΟΚ (σε αυτήν είναι ο Χατζηισαϊας) για το κυριακάτικο ντέρμπι είναι οι Βελλίδης, Σιαμπάνης, Χατζηισαϊας, Τζαβέλλας, Μαλεζάς, Βίτορ, Σκόνδρας, Κίτσιου, Κάτσε, Τσίμιροτ, Τζιόλης, Σάμπο, Γκολάσα, Πέλκας, Μακ, Αθανασιάδης, Μπερμπάτοφ, Δημητριάδης και Κάκκο. Το Σάββατο υπήρχε... δουλειά στην τακτική ενώ ένα κομμάτι της προπόνησης αφιερώθηκε στην αντιμετώπιση και στην εκμετάλλευση των στημένων φάσεων.

​​ΤΑ ΝΤΕΡΜΠΙ ΤΗΣ SUPER LEAGUE ΣΤΟΝ SPORT24 RADIO 103,3
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ