ΠΑΟΚ

Με Βιεϊρίνια η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ

SUPERLEAGUE / ΠΑΟΚ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ / ΒΙΕΙΡΙΝΙΑ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟΚ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ / ΒΙΕΙΡΙΝΙΑ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Ο Βιεϊρίνια ξεκινά για πρώτη φορά στο αρχικό σχήμα του ΠΑΟΚ από τη στιγμή που επέστρεψε στο "Δικέφαλο". Η ενδεκάδα απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα στην Τούμπα για την 5η αγωνιστική της Super League Σουρωτή ( live η εξέλιξη του ματς από το Sport24.gr και τον Sport24 Radio 103,3) με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να ξεκινά στην αρχική ενδεκάδα τον Βιεϊρίνια.

Είναι η πρώτη φορά που ο Πορτογάλος συμπεριλαμβάνεται στις επιλογές του αρχικού σχήματος μετά την επιστροφή του στο "Δικέφαλο". Ο Ρέι υπερασπίζεται την εστία της ομάδας της Θεσσαλονίκης, οι Σαμπράνο και Βαρέλα αποτελούν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο έχοντας εκ δεξιών κι εξ' αριστερών τους, αντίστοιχα, τους Μάτος και Λέοβατς.

Μαουρίσιο και Τσίμιροτ συνθέτουν το αντίστοιχο "δίδυμο" των αμυντικών μέσων, οι Πέλκας και Βιεϊρίνια στα "φτερά", ο Ελ Καντουρί σε πιο κεντρικό ρόλο και ο Πρίγιοβιτς στην κορυφή της "ασπρόμαυρης" επίθεσης.

Για πρώτη και τα τέσσερα τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα του "Δικεφάλου" (Μαουρίσιο, Σαμπράνο, Ελ Καντουρί και Βιεϊρίνια)ξεκινούν στην αρχική ενδεκάδα.

Η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ: Ρέι, Μάτος, Σαμπράνο, Βαρέλα, Λέοβατς, Μαουρίσιο, Τσίμιροτ, Ελ Καντουρί, Βιεϊρίνια, Πέλκας, Πρίγιοβιτς. Στον πάγκο του "Δικεφάλου" βρίσκονται οι: Πασχαλάκης, Μαλεζάς, Σάχοβ, Μακ, Μπίσεσβαρ, Λημνιός, Κουλούρης.

Με Βιεϊρίνια η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ