ΠΑΟΚ

Με τους "νέους" η ευρωπαική λίστα του ΠΑΟΚ

Με τους "νέους" η ευρωπαική λίστα του ΠΑΟΚ
ΠΑΟΚ INTIME SPORTS

Διαβάστε τους παίκτες που δήλωσε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τα παιχνίδια του Europa League κόντρα σε Ντόρτμουντ, Κράσνοντάρ και Γκαμπάλα. Στη λίστα ο Αντονις, αλλά και ο τραυματίας Τσίμιροτ.

Εγινε γνωστή η λίστα του ΠΑΟΚ για τα ευρωπαικά ματς. Η ΠΑΕ αναφέρει: "Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ απέστειλε την Τρίτη (01.09) στην Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία, τις λίστες με τους ποδοσφαιριστές που θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής στις αναμετρήσεις που θα διεξαχθούν στα πλαίσια των ομίλων του Europa League κόντρα σε Ντόρτμουντ, Κράσνονταρ και Γκαμπάλα. Αναλυτικά οι λίστες αποτελούνται από τους εξής ποδοσφαιριστές".

Να σημειωθεί πως πέραν του Ροντρίγκες, τα υπόλοιπα νέα μεταγραφικά αποκτήματα του ΠΑΟΚ δηλώνονται για πρώτη φορά σε ματς της Ευρώπης και μέσα σε αυτούς είναι και ο Αντονις. Στην λίστα βρίσκεται και ο Τσίμιροτ καθώς στον ΠΑΟΚ παρά τον σοβαρό τραυματισμό που έχει, προφανώς τον υπολογίζουν για τα τελευταία παιχνίδια του Europa League.

Λίστα Α: Όλσεν, Μελίσσας, Γλύκος, Σιαμπάνης, Σκόνδρας, Λέοβατς, Τζιόλης, Γκολάσα, Ζάιρο, Μακ, Μαλεζάς, Βίτορ, Τσίμιροτ, Κόστα, Χαρίσης, Ροντρίγκες, Κάτσε, Μυστακίδης, Τζαβέλλας, Αθανασιάδης, Κοροβέσης, Σάμπο, Κίτσιου, Πέλκας, Αντόνις.

Λίστα Β: Κωνσταντινίδης, Δεληγιαννίδης, Κ.Σαββίδης, Πόζογλου

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ