ΠΑΟΚ

Με τον Κουλούρη στην κορυφή της επίθεσης

Με τον Κουλούρη στην κορυφή της επίθεσης
Κουλούρης INTIME SPORTS

Ο Ιγκόρ Τούντορ προσανατολίζεται να χρησιμοποιήσει τον Ευθύμη Κουλούρη στην αρχική ενδεκάδα του ΠΑΟΚ στο ματς με την Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ. Διαβάστε αναλυτικά.

Ο ΠΑΟΚ αναμένεται να ξεκινήσει το ματς με την Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ με σχηματισμό 4-2-3-1. Ποιοι οι εκλεκτοί του Ιγκόρ Τούντορ; Ο Ολσεν θα είναι τερματοφύλακας και από δεξιά προς τα αριστερά θα βρίσκονται οι Κίτσιου, Κόστα, Βίτορ και Τζαβέλλας. Στη μεσαία γραμμή θα είναι οι Τζιόλης (προοριζόταν στη θέση του ο Χαρίσης αλλά τραυματίστηκε την Τετάρτη) και Κάτσε και μπροστά τους ο Πέλκας.

Ο Μακ θα είναι αριστερά, ο Λούκας δεξιά και ο Κουλούρης στην κορυφή της επίθεσης. Οταν ο "Δικέφαλος" επιτίθεται, το σχήμα θα μετατρέπεται σε 3-5-2 και ο Μακ ή ο Λούκας θα πλαισιώνουν τον Κουλούρη στην επίθεση.

Προπονήθηκε μόνος του ο Σόφτσιτς

Το "αστέρι" της Λοκομοτίβα, Νταμίρ Σόφτσιτς είχε δεχτεί ένα χτύπημα στον αστράγαλο στον αγώνα της περασμένης Δευτέρας με την Ίστρα για το πρωτάθλημα, όμως σύμφωνα με τους Κροάτες υπολογίζεται για την αναμέτρηση της Τούμπας άσχετα αν προπονήθηκε μόνος του στην τελευταία προπόνηση της ομάδας του την Τετάρτη (22/7) στην Θεσσαλονίκη.

Η πιθανή ενδεκάδα του συλλόγου του Ζάγκρεμπ είναι η εξής, σε διάταξη 4-2-3-1: Ζελένικα στην εστία, Μπάρτολετς, Πρένγκα, Μρτσέλα, Μπρούσιτς στην άμυνα, Λέκο και Μίσιτς στη μεσαία γραμμή, Ντόλεζαλ, Σόβσιτς και Αντριγιάσεβιτς πιο προωθημένοι στο χώρο του κέντρου, πίσω από τον Κόλαρ που θα είναι ο μοναδικός επιθετικός. Σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι υπάρχουν δύο αλλαγές. Εκτός απροόπτου δεν θα ξεκινήσει ο Μπεγκόνια και την θέση του θα πάρει ο Ντόλεζαλ ενώ αντί του Μάριτς θα αγωνιστεί ο Μίσιτς.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ