ΠΑΟΚ

Με το μυαλό σε Κλάους και Ροντρίγκες

Με το μυαλό σε Κλάους και Ροντρίγκες
Κλάους και Ροντρίγκες ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Οι Αθανασιάδης και Ροντρίγκες την Κυριακή έκαναν ασκήσεις με μπάλα και την Δευτέρα θα υπάρχει επανεξέταση γι' αυτούς αλλά και για τον Ζάιρο για να διαπιστωθεί η πρόοδος της αποθεραπείας τους.

To μυαλό όλων στον ΠΑΟΚ είναι πλέον στο ματς Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό. Την Κυριακή υπήρχε προπόνηση για τους παίκτες του "Δικεφάλου" και το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στους Αθανασιάδη και Ροντρίγκες. Αλλωστε το Σάββατο ο Ιγκορ Τούντορ άφησε ελπίδες οι δύο παίκτες να είναι διαθέσιμοι στο ντέρμπι με τους "ερυθρόλευκους".

Οι Κλάους και Ροντρίγκες την Κυριακή έκαναν ασκήσεις με μπάλα ενώ ο Ζάιρο έμεινε στο γυμναστήριο για θεραπεία. Οι τρεις παίκτες την Δευτέρα (29/2) θα υποβληθούν σε προγραμματισμένη επανεξέταση προκειμένου να διαπιστωθεί η πρόοδος της αποθεραπείας τους.

Από εκεί και πέρα με θεραπεία συνέχισαν οι Μπερμπάτοφ και Κωνσταντινίδης ενώ ο Παναγιώτης Γλύκος έκανε πρόγραμμα αποκατάστασης.

Όσοι αγωνίστηκαν κόντρα στον Αστέρα ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης και αποφόρτισης ενώ οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει παιχνίδια κατοχής σε μικρό χώρο και ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας.

Ετσι πανηγύρισαν την νίκη

Ο ΠΑΟΚ κέρδισε (2-0) τον Αστέρα Τρίπολης και "έσπασε" την κακή παράδοση που είχε απέναντι στους Αρκάδες καθώς στα τελευταία οχτώ ματς (πριν από αυτό του Σαββάτου) ο "Δικέφαλος" δεν πήρε ούτε μια νίκη. Τα γκολ των Πέλκα και Μακ έδωσαν τους τρεις βαθμούς στον ΠΑΟΚ και στην παρακάμερα της ΠΑΕ, μπορείτε να δείτε πώς πανηγύρισε ο πάγκος του "Δικεφάλου" αλλά και ο Ιγκορ Τούντορ το θετικό αποτέλεσμα των "ασπρόμαυρων".

​​ΤΑ ΝΤΕΡΜΠΙ ΤΗΣ SUPER LEAGUE ΣΤΟΝ SPORT24 RADIO 103,3

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ