ΠΑΟΚ

Με το καλημέρα στο +5

Με το καλημέρα στο +5
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο ΠΑΟΚ έχει αλλάξει πρόσωπο και αυτό αποτυπώνεται και στη βαθμολογική του συγκομιδή σε μόλις δύο αγωνιστικές.

Όσοι παρακολουθούν τον ΠΑΟΚ από την αρχή της περιόδου ομολογούν την βελτίωση που παρουσιάζει στην εικόνα του ως ομάδα και στην απόδοσή του. Αυτή αποτυπώνεται και στη βαθμολογική του συγκομιδή που είναι καταφανέστατα καλύτερη σε σχέση με τα αντίστοιχα δύο περσινά παιχνίδια.

Φέτος με Παναιτωλικό στην Τούμπα και Αστέρα στην Τρίπολη συγκέντρωσε 6 βαθμούς (το απόλυτο) κερδίζοντας και τα ματς με 2-1, ενώ πέρυσι μόλις έναν. Τον είχε πάρει με τη "λευκή" ισοπαλία κόντρα στην ομάδα του Αγρινίου στην Τούμπα (11η αγωνιστική), ενώ είχε χάσει στην Τρίπολη με 2-1 (9η). Και πέρυσι είχε ξεκινήσει με -3 βαθμούς, άρα είχε -2 στην 2η αγωνιστική. Τώρα, που πάλι ξεκίνησε με -3β., έχει ήδη 3 στο ενεργητικό του.

Σαφώς και χρειάζεται πολύ δρόμος να διανυθεί για να βγουν ασφαλή συμπεράσματα, όπως και να 'χει όμως ή αρχή είναι ελπιδοφόρα.

Μάτος: "Να μην πληρώσουμε τη χαλάρωση"

Ο Λέο Μάτος έκανε ενδιαφέρουσες δηλώσεις μετά τον αγώνα στην Τρίπολη, σχολιάζοντας και το φαινόμενο ο ΠΑΟΚ να χαλαρώνει όταν παίρνει προβάδισμα στο σκορ.

Αναλυτικά, όσα είπε:

Για την αξία της νίκης στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης: "Είναι σημαντικό για εμάς που πήραμε τη νίκη και έτσι πρέπει να συνεχίσουμε και στα επόμενα παιχνίδια. Κρατάμε τους τρεις βαθμούς και το καλό ξεκίνημα στον αγώνα".

Για το φαινόμενο ο ΠΑΟΚ μετά το 2-0 να ρίχνει ρυθμό: "Είναι κάτι που πάθαμε και στο προηγούμενο παιχνίδι πρωταθλήματος. Πρέπει να το κοιτάξουμε μέσα στις επόμενες μέρες εν όψει των επόμενων αγώνων, γιατί κάποια στιγμή μπορεί να το πληρώσουμε".

Για το αν η ομάδα έχει κι άλλα περιθώρια βελτίωσης: "Φυσικά. Πάντα υπάρχουν τρόποι να βελτιωθείς και στην περίπτωσή μας, αυτό θα έρθει μέσα από ομαδική και συνεχή δουλειά στις προπονήσεις".

Photo Credits: Action Images

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ