ΠΑΟΚ

Με την ευχή και τις... προτάσεις του Λίνο

Με την ευχή και τις... προτάσεις του Λίνο

Ο Άλβες Λίνο παρακολούθησε την προπόνηση του ΠΑΟΚ και έστειλε το μήνυμα στους παίκτες του Δικεφάλου ότι είναι καλύτεροι και μπορούν να κερδίσουν τον Παναθηναϊκό. Παράλληλα, έφερε και προτάσεις για παίκτες από τη Λατινική Αμερική (vid+pic).

Από την Παρασκευή (7/4) βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη και θα παραμείνει μέχρι την Τρίτη (11/4) ο Άλβες Λίνο. Ο Βραζιλιάνος, πλέον βετεράνος αριστερός μπακ, νυν σκάουτ του ΠΑΟΚ στη Λατινή Αμερική, ήρθε για να δει τον Δικέφαλο στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό την Κυριακή (9/4) και παράλληλα να ενημερώσει τον Λούμπος Μίχελ και τους αθρώπους του τμήματος σκάουτινγκ για παίκτες που έχει εντοπίσει στον χώρο ευθύνης του.

Παίκτες που θα μπορούσαν να τραβήξουν το ενδιαφέρον του συλλόγου και να αποκτηθούν αν κριθούν ικανότατοι σύμφωνα με το τεχνικό επιτελείο.

Φυσικά, είχε την ευκαιρία να τα πει με τους παλιούς του συμπαίκτες, Βλάνταν Ίβιτς και Μίροσλαβ Σνάουτσνερ (βοηθός του Σέρβου τεχνικού), αλλά και άλλους που ακομη αγωνίζονται στον ΠΑΟΚ, όπως ο Αθανασιάδης, ο Γλύκος και ο Μαλεζάς.

Με την ευχή και τις... προτάσεις του Λίνο

Σε όλους μετέφερε την πεποίθησή του ότι ο ΠΑΟΚ θα κερδίσει τον Παναθηναϊκό αύριο και θα περάσει το εμπόδιο του στον δρόμο για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, αφού θεωρεί ότι είναι καλύτερος ως σύνολο.

Δείτε τον Λίνο, στην ανάρτηση του Κλάους, αλλά και στο video από την προπόνηση που δημοσίευσε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ