ΠΑΟΚ

Με τη γνωστή συνταγή ο Λουτσέσκου

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΠΑΟΚ / ΛΟΥΤΣΕΣΚΟΥ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΠΑΟΚ / ΛΟΥΤΣΕΣΚΟΥ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Πώς σκέφτεται να παρατάξει τον ΠΑΟΚ κόντρα στον Ατρόμητο ο Ραζβάν Λουτσέσκου και σε ποιες θέσεις υπάρχουν διλήμματα.

Ο ΠΑΟΚ μπαίνει μετά από 20 ημέρες ξανά σε αγωνιστική δράση και το παιχνίδι με τον Ατρόμητο αποτελεί το πρώτο crash test για τον Ραζβάν Λουτσέσκου και τους παίκτες του. Ο Ρουμάνος τεχνικός είχε λίγες μέρες την ευκαιρία να δουλέψει με τους διεθνείς, ωστόσο, αυτό λίγο διαφοροποιεί τα πλάνα του σε σχέση με ό,τι μας είχε συνηθίσει μέχρι σήμερα.

Σε αρκετές θέσεις, στο 4-2-3-1 με το οποίο θα κατέβει ο ΠΑΟΚ, τα δεδομένα είναι ξεκάθαρα. Ο Πασχαλάκης θα είναι κάτω από την εστία, οι Μάτος, Κρέσπο και Μαλεζάς (θα αντικαταστήσει τον μεγάλο απόντα Βαρέλα) σίγουροι στην άμυνα και το πιθανότερο και ο Βιεϊρίνια (αν και υπάρχουν σκέψεις να παίξει ο Αζεβέδο και να προωθηθεί στις θέσεις των εξτρέμ ο Πορτογάλος).

Ο Μαουρίσιο θα είναι στη μεσαία γραμμή με πιθανότερο παρτενέρ τον Κάνιας (έχει λίγες πιθανότητες να παίξει βασικός ο Σάχοβ) και μπροστά τους θα κινείται ο Πέλκας. Λημνιός-Κάμπος είναι το πιθανότερο δίδυμο στα άκρα, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν έχουν πιθανότητες και οι Μακ, Μπίσεσβαρ, Ελ Καντουρί, ενώ στην επίθεση θα κινείται ο πρώτος σκόρερ του ΠΑΟΚ, Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ