ΠΑΟΚ

Με Ροντρίγκες και Γλύκο στην αποστολή

Με Ροντρίγκες και Γλύκο στην αποστολή
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ροντρίγκες συμμετείχε κανονικά στην τελευταία προπόνηση του ΠΑΟΚ πριν την αναμέτρηση με τον Πανιώνιο (3/4) και μπήκε στα πλάνα του Βλάνταν Ίβιτς. Επιστροφή για τον Γλύκο μετά από τετράμηνη απουσία.

Ο Γκάρι Ροντρίγκες συμμετείχε στην προπόνηση που επικεντρώθηκε σε θέματα τακτικής και στημένες φάσεις και συμπεριλήφθηκε στην αποστολή του ΠΑΟΚ για τον αγώνα με τον Πανιώνιο.

Ομοίως και ο Παναγιώτης Γλύκος που θα βρίσκεται στον πάγκο μετά από σχεδόν τέσσερις μήνες που ήταν εκτός (είχε τραυματιστεί στις 10 Δεκεμβρίου, στο ματς του ΠΑΟΚ με τη Ντόρτμουντ στη Γερμανία).

Όπως αναφέρει το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

"Μετά το τέλος της προπόνησης, ο Βλάνταν Ίβιτς επέλεξε τους 18 ποδοσφαιριστές που θα έχει στη διάθεσή για την αναμέτρηση της Νέας Σμύρνης. Σ’ αυτούς βρίσκεται για πρώτη φορά μετά τον τραυματισμό του στο ματς του Europa League με την Ντόρτμουντ, ο Παναγιώτης Γλύκος.

Εκτός είναι οι Χατζηισαΐας, Τσίμιροτ που από Δευτέρα θα επιστρέψουν σε φουλ ρυθμούς προπονήσεων μετά τους τραυματισμούς τους, οι επίσης τραυματίες Μπερμπάτοφ, Κωνσταντινίδης, Μυστακίδης, Ζάιρο κι ο τιμωρημένος Μακ.

Η 18άδα του ΠΑΟΚ αποτελείται από τους: Βελλίδη, Γλύκο, Βίτορ, Τζαβέλλα, Μαλεζά, Λέοβατς, Κοροβέση, Σκόνδρα, Κίτσιου, Χαρίση, Κάτσε, Τζιόλη, Γκολάσα, Αντόνις, Πέλκα, Ροντρίγκες, Αθανασιάδη, Κούστα".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ