ΠΑΟΚ

Με Πρίγιοβιτς κόντρα στον Παναθηναϊκό

ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÐÁÏÊ - ÅÓÔÅÑÓÏÕÍÔÓ / EUROPA LEAGUE / PAOK - OSTERSUNDS (MOTION TEAM)
ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÐÁÏÊ - ÅÓÔÅÑÓÏÕÍÔÓ / EUROPA LEAGUE / PAOK - OSTERSUNDS (MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου είδε τον Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς να ξεπερνά το πρόβλημα τραυματισμού και τον συμπεριέλαβε στην 18άδα για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό (10/12, 19:30).

Με μια προπόνηση που έγινε στο στάδιο της Τούμπας, ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την αναμέτρηση με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό (10/12, 19:30) στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής της Superleague Σουρωτή.

Σε αυτή, ο Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς δοκίμασε και κατάφερε να βγάλει όλο το πρόγραμμα, με αποτέλεσμα ο Σέρβος επιθετικός να τεθεί στην διάθεση του Ράζβαν Λουτσέσκου. Ο Ρουμάνος τεχνικός δεν υπολογίζει τους Πούγγουρα και Κάτσε, που δεν ξεπέρασαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, καθώς και τον Βιεϊρίνια.

Ο Πορτογάλος υπεβλήθη, το βράδυ της Παρασκευής, σε λαπαροσκοπική επέμβαση για να ξεπεράσει την σκωληκοειδίτιδα που τον ταλαιπωρεί και θα μείνει εκτός προπονήσεων για τις επόμενες μέρες.

Η 18μελής αποστολή για το ντέρμπι της Τούμπας αποτελείται αναλυτικά από τους: Ρέι, Πασχαλάκη, Μάτος, Δεληγιαννίδη, Μαλεζά, Κρέσπο, Βαρέλα, Μαουρίσιο, Σάχοβ, Κάνιας, Τσίμιροτ, Πέλκα, Μπίσεσβαρ, Τζάλμα, Λημνιό, Μακ, Πρίγιοβιτς, Κουλούρη.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ