ΠΑΟΚ

Με Πέλκα στη ρεβάνς ο ΠΑΟΚ

Με Πέλκα στη ρεβάνς ο ΠΑΟΚ
EUROKINISSI SPORTS

Ο Δημήτρης Πέλκας πέρασε το τεστ στην προπόνηση του ΠΑΟΚ την Τετάρτη και είναι στην αποστολή για τη Σουηδία. Ο Λουτσέσκου άφησε εκτός μόνο όσους είναι ανέτοιμοι και τον νεαρό τερματοφύλακα Σιαμπάνη.

Ευχάριστα ήταν τα νέα για τον Ραζβάν Λουτσέσκου μία μέρα πριν η αποστολή του ΠΑΟΚ αναχωρήσει για τη Σουηδία.

Ο Ρουμάνος τεχνικός του Δικεφάλου είδε τον Δημήτρη Πέλκα να προπονείται κανονικά και τον συμπεριέλαβε στην 20μελή αποστολή από την οποία απουσιάζουν μόνο οι τραυματίες, ο νεαρός Σιαμπάνης και ο Μπρκιτς που δεν υπολογίζεται.

Οι 20 παίκτες που θα ταξιδέψουν για τη Σουηδία είναι οι: Ρέι, Πασχαλάκης, Μάτος, Λέοβατς, Κωνσταντινίδης, Πούγγουρας, Βαρέλα, Κρέσπο, Μαλεζάς, Σάχοβ, Τσίμιροτ, Κάτσε, Μπίσεσβαρ, Πέλκας, Κάμπος, Ενρίκε, Λημνιός, Μακ, Πρίγιοβιτς, Κουλούρης.

Από τους 26 που είχαν δηλωθεί στη λίστα των αγώνων με την Έστερσουντ, έμειναν εκτός οι ανέτοιμοι Κάνιας, Λεβέκ, Δεληγιαννίδης, ο νεαρός Σιαμπάνης, ο Μπρκιτς που δεν υπολογίζεται και φυσικά ο "Ισραηλινός" πλέον, Στέφανος Αθανασιάδης.

Το πρόγραμμα ήταν αφιερωμένο στην τακτική με τους παίκτες να χωρίζονται σε δύο γκρουπ προκειμένου από τη μία να δουλέψουν την αμυντική λειτουργία κι από την άλλη την ανάπτυξη.

Η αποστολή του Δικεφάλου αναχωρεί το πρωί της Τετάρτης (23.08) με πτήση τσάρτερ για το Έστερσουντ όπου την Πέμπτη (24.08) αντιμετωπίζει την τοπική ομάδα.

Στο Έστερσουντ, αύριο (23/8), ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 20:15 ώρα Ελλάδας, ενώ νωρίτερα, στις 19:45 θα πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου του Ράζβαν Λουτσέσκου.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ