ΠΑΟΚ

Με Ουάρντα στη Ξάνθη ο ΠΑΟΚ

ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΑΜΡ ΟΥΑΡΝΤΑ ΜΕ ΤΗ ΦΑΝΕΛΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ (ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΑΕ ΠΑΟΚ)
ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΑΜΡ ΟΥΑΡΝΤΑ ΜΕ ΤΗ ΦΑΝΕΛΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ (ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΑΕ ΠΑΟΚ) MOTIONTEAM

Χωρίς τέσσερα βασικά στελέχη επιστρέφει στη Ξάνθη ο ΠΑΟΚ, αυτή τη φορά για ματς Super League, αλλά με τον Αμρ Ουάρντα να συμπεριλαμβάνεται για πρώτη φορά από τον Βλάνταν Ίβιτς στην αποστολή του "Δικεφάλου".

Με την προπόνηση που έγινε το μεσημέρι, οι παίκτες του ΠΑΟΚ ολοκλήρωσαν την προετοιμασίας τους για την αναμέτρηση της Κυριακής (12/2, 17:15) με αντίπαλο την Ξάνθη, στο πλαίσιο της 20ής αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Ο Βλάνταν Ίβιτς συμπεριέλαβε στην αποστολή τόσο τον Τζάλμα Κάμπος όσο και τον Αμρ Ουάρντα, με τον Ανγκολέζο να επιστρέφει σε αυτή μετά από δυο εβδομάδες, και τον Αιγύπτιο να μπαίνει για πρώτη φορά, μετρώντας ουσιαστικά δυο προπονήσεις με τους νέους του συμπαίκτες.

Ο Σέρβος τεχνικός δεν έχει στην διάθεσή του τους τιμωρημένους Πέντρο Ενρίκε και Λέο Μάτος, και τους τραυματίες Χοσέ Κάνιας και Δημήτρη Πέλκα.

Στην αποστολή για το παιχνίδι με την Ξάνθη βρίσκονται οι: Γλύκος, Μπρκιτς, Λέοβατς, Δεληγιαννίδης, Κίτσιου, Μαλεζάς, Κρέσπο, Βαρέλα, Πούγγουρας, Σάχοβ, Χαρίσης, Τσιμιροτ, Κάτσε, Μπίσεσβαρ, Τζάλμα, Ουάρντα, Μυστακίδης, Πρίγιοβιτς, Αθανασιάδης.

Δείτε σε VIDEO στιγμές απ' την προπόνηση:

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ