ΠΑΟΚ

"Γκάζια" και "ντόπες" στην προπόνηση του ΠΑΟΚ

ΠΑΕ ΠΑΟΚ / ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΠΑΕ ΠΑΟΚ / ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ ζήτησαν νίκες στα δυο επόμενα παιχνίδια από τον Βλάνταν Ίβιτς και τους ποδοσφαιριστές του "δικέφαλου".

Στην προπόνηση που έγινε στο γήπεδο της Τούμπας το Σάββατο βρέθηκαν περίπου 30 φίλοι του Δικεφάλου του βορρά, που αρχικά εξέφρασαν τα παράπονά τους για όλα όσα συνέβησαν τις τελευταίες ημέρες, λόγω της ήττας από τον Ατρόμητο, της ισοπαλίας με τα Τρίκαλα αλλά και όλων όσων συνέβησαν και αφορούν τα αποδυτήρια, και στη συνέχεια προσπάθησαν να εμψυχώσουν παίκτες και τεχνική ηγεσία ενόψει των δυο δύσκολων και απαιτητικών αναμετρήσεων με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό και την Σλόβαν Λίμπερετς για πρωτάθλημα και Γιουρόπα Λιγκ αντίστοιχα.

Η προπόνηση ξεκίνησε στις 2 το μεσημέρι και αμέσως μετά την ολοκλήρωσή της, η αποστολή του Δικεφάλου του βορρά - που είχε ήδη γίνει γνωστή από το απόγευμα της Παρασκευής - αναχώρησε με προορισμό το αεροδρόμιο “Μακεδονία” από όπου και πέταξε για την Αθήνα, εκεί που θα γίνει η αναμέτρηση της Κυριακής.

Στην αποστολή, δίνει το παρών και ο Παντελής Κωνσταντινίδης, ο οποίος θα αναλάβει τα καθήκοντά του υπεύθυνου για την λειτουργία του αγωνιστικού τμήματος από την Δευτέρα, αλλά ήδη “ενσωματώθηκε” στην ομάδα, στην επιστροφή του στο εσωτερικό του ΠΑΟΚ μετά από σχεδόν 1,5 χρόνο.

Να θυμίσουμε ότι ο Ίβιτς έχει επιλέξει για το ματς με τον Παναθηναϊκό τους: Μπρκιτς, Βελλίδης, Λέοβατς, Μάτος, Κίτσιου, Κρέσπο, Πούγγουρας, Βαρέλα, Μαλεζάς, Χαρίσης, Τσίμιροτ, Κάνιας, Σάκχοφ, Μπίσεσβαρ, Πέλκας, Μυστακίδης, Τιάμ, Αθανασιάδης, Κουλούρης, Κάμπος, Ροντρίγκες.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ