ΠΑΟΚ

Με Μυστακίδη στα Χανιά

Με Μυστακίδη στα Χανιά

Ο 23χρονος Κατερινιώτης, Γιάννης Μυστακίδης, μαζί με τον νεαρό Δημητρίου, τα νέα πρόσωπα της 19άδας του ΠΑΟΚ για τον αγώνα με τον Πλατανιά. Τιμωρία τριών αγωνιστικών για Μακ.

Με μια προπόνηση που έγινε στο στάδιο της Τούμπας, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ ενόψει της αναμέτρησης με αντίπαλο στον Πλατανιά, με τον Ράζβαν Λουτσέσκου να συμπεριλαμβάνει στους 19 που θα ταξιδέψουν με προορισμό τη Κρητη, τον Γιάννη Μυστακίδη.

Το πρόγραμμα της τελευταίας προπόνηση πριν την αναμέτρηση του Σαββάτου, περιελάμβανε δουλειά στην τακτική προσέγγιση της αναμέτρησης κόντρα στους Χανιώτες καθώς και εξάσκηση στις στημένες φάσεις.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου δεν θα έχει στην διάθεσή του τους τιμωρημένους Ρόμπερτ Μακ ( τιμωρήθηκε με ποινή τριών αγώνων λόγω της αποβολής του στο ντέρμπι με απευθείας κόκκινη κάρτα και κόντρα στον Παναθηναϊκό) και Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, ενώ εκτός μάχης έμεινε ο Αντελίνο Βιεϊρίνια που βρίσκεται σε περίοδο αποκατάστασης, καθώς και οι Εργκούς Κάτσε και Αχιλλέας Πούγγουρας.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν θα έχει τον Μακ στο ματς με τον Πλατανιά και με το Λεβαδειακό για το πρωτάθλημα και σε αυτό του Κυπέλλου με τα Τρίκαλα.

Ο Γιάννης Μυστακίδης μπήκε σε αποστολή του ΠΑΟΚ για πρώτη φορά μετά την επέμβαση αποκατάστασης ρήξης χιαστών, στην οποία είχε υποβληθεί στις 3 Απριλίου. Αναλυτικά, οι παίκτες του Δικεφάλου που συμμετέχουν στην αποστολή της ομάδας για την μάχη στα Περιβόλια είναι οι εξής:

Ρέι, Πασχαλάκης, Μάτος, Δεληγιαννίδης, Μαλεζάς Κρέσπο, Βαρέλα, Δημητρίου, Μαουρίσιο, Σάχοβ, Τσίμιροτ, Κάνιας, Τζάλμα, Πέλκας, Μπίσεσβαρ, Λημνιός, Μυστακίδης, Κουλούρης, Δημητρίου.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ