ΠΑΟΚ

Με Μπίσεσβαρ απέναντι στον Παναιτωλικό ο ΠΑΟΚ

SUPERLEAGUE / ÏÓÖÐ - ÐÁÏÊ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
Μπίσεσβαρ EUROKINISSI SPORTS

Ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ τέθηκε στη διάθεση του Ραζβάν Λουτσέσκου για το παιχνίδι της Κυριακής (28/1, 15.00) με τον Παναιτωλικό. Τσίμιροτ: "Ευχαριστώ για όλα τους οπαδούς του ΠΑΟΚ".

Ο Ντίεγκο Μπίσεσβαρ ήταν το νέο πρόσωπο στη σημερινή προπόνηση, καθώς ξεπέρασε τις ενοχλήσεις που τον είχαν αφήσει εκτός του παιχνιδιού με τον Ατρόμητο και γυμνάστηκε κανονικά. Ο Δημήτρης Πέλκας έδωσε σήμερα το παρών στη Νέα Μεσημβρία, όπου και ακολούθησε χαλαρό πρόγραμμα φυσικής κατάστασης με ποδήλατο στο γυμναστήριο.

Η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ ενόψει της αναμέτρηση με αντίπαλο τον Παναιτωλικό θα ολοκληρωθεί με την προπόνηση που θα γίνει το πρωί του Σαββάτου, στο στάδιο της Τούμπας.

Η ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΤΣΙΜΙΡΟΤ

Ο Γκόικο Τσίμιροτ μίλησε στους Βέλγους δημοσιογράφους για την μεταγραφή του στη Σταντάρ Λιέγης, κατά την παρουσίαση του. Ο Βόσνιος μέσος αναφέρθηκε και στο κεφάλαιο ΠΑΟΚ, δείχνοντας ότι αναγνωρίζει όσα του προσέφερε η ομάδα του Δικεφάλου.

Για τις αναμνήσεις του από τον ΠΑΟΚ:

"Κερδίσαμε με 2-1 στον τελικό Κυπέλλου και είναι κάτι που δε θα ξεχάσω ποτέ, ειδικά οι πανηγυρισμοί μετά".

Για τη μεταγραφή του στη Σταντάρ:

"Είναι κάτι καλό για την καριέρα μου. Η Σταντάρ είναι μεγάλος σύλλογος. Και στον ΠΑΟΚ, είχαμε μεγάλη υποστήριξη από τους οπαδούς μας. Θέλω να πω στους οπαδούς του ΠΑΟΚ, ευχαριστώ για όλα".

Για την καυτή ατμόσφαιρα στα ντέρμπι, την οποία δημιουργούν και οι οπαδοί της Σταντάρ (με αφορμή το ματς της Σταντάρ με την Άντερλεχτ):

"Είναι καλύτερο και για μένα. Οι οπαδοί σε υποστηρίζουν και δίνεις το 100%. Και εδώ οι οπαδοί υποστηρίζουν πολύ την ομάδα τους".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ