ΠΑΟΚ

Με Μπερμπάτοφ βασικό η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ

Με Μπερμπάτοφ βασικό η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ
INTIME SPORTS

Ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ βρίσκεται στο αρχικό σχήμα της ενδεκάδας του ΠΑΟΚ κόντρα στην Ντόρτμουντ με τον Βούλγαρο για πρώτη φορά να ξεκινάει βασικός. Δείτε τις επιλογές του Τούντορ.

Την πρώτη του παρουσία στο βασικό σχήμα του ΠΑΟΚ θα πραγματοποιήσει κόντρα στην Ντόρτμουντ ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ. Ο Βούλγαρος σταρ του "δικεφάλου" επιλέχθηκε από τον Φραν Τούντορ για να ξεκινήσει βασικός. Ο Κροάτης το είχε προαναγγείλει μετά το ματς με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι και έκανε πράξη τα όσα είχε πει.

Κάτω από τα δοκάρια θα βρεθεί ο Όλσεν. Η τριάδα της άμυνας έχει "κλειδώσει" και αποτελείται από τους Βίτορ, Ρικάρντο Κόστα, Τζαβέλλα. Ο Κροάτης επέλεξε να ενισχύσει το κέντρο τους με τους Σάμπο, Κάτσε και Τζιώλη στην τριάδα ενώ στα πλάγια θα παίξει από δεξιά ο Κωνσταντινίδης και αριστερά ο Ροντρίγκες. Στην κορυφή της επίθεσης πλην του Μπερμπάτοφ θα αγωνιστεί ο Μακ με τους δυο τους να προσπαθούν να βάλουν το πρώτο γκολ των γηπεδούχων στους ομίλους του Europa League.

Όσο για την Ντόρτμουντ θα παραταχθεί με τους Βάιντενφελερ, Πίστσεκ, Σούμποτιτς, Σβεν Μπέντερ, Παρκ Γιου-Χο, Βάιγκλ, Γκονσάλο Κάστρο, Μχιταριάν, Χόφμαν, Γιανουζάι, Ρόις.

Με Μπερμπάτοφ βασικό η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ