ΠΑΟΚ

Με Μπερμπάτοφ στο Europa League

Με Μπερμπάτοφ στο Europa League

H UEFA έκανε δεκτά τα έγγραφα του ΠΑΟΚ και ο Ντιμίταρ Μπερμπάτοφ θα αγωνιστεί με τη φανέλα του Δικεφάλου του Βορρά στο Europa League. Θεοδωρίδης και Κομνηνός άνοιξαν την πόρτα για τον Βούλγαρο επιθετικό.

Οι άνθρωποι του συλλόγου έκαναν ό,τι ήταν δυνατό από την Τρίτη, προσδοκώντας σε ευνοϊκή απόφαση από την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία, παρότι αρχικά φάνηκε πως η κατάληξη της υπόθεσης θα ήταν αρνητική, λόγω εκπρόθεσμης αποστολής των τελευταίων εγγράφων.

Το πρόβλημα ήταν σε μία βεβαίωση από τη γαλλική ποδοσφαιρική ομοσπονδία με την οποία γίνεται γνωστό ότι ο παίκτης είχε μείνει ελεύθερος και ως εκ τούτου μπορούσε να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του εντός των προθεσμιών. Η υπογραφή των συμβολαίων έγινε 10 λεπτά πριν από τη λήξη της διορίας από την UEFA, αλλά ο ΠΑΟΚ ήταν εκπρόθεσμος για δύο λεπτά.

Με παρέμβαση του Θεοδωρίδη και του Κομνηνού και από τη στιγμή που ο ΠΑΟΚ με την ΕΠΟ είχαν όλα τα χαρτιά στην ώρα τους, αλλά καθυστέρησε αυτό από την γαλλική ομοσπονδία, η UEFA έδωσε το πράσινο φως για να γίνει η αλλαγή στη λίστα του Δικεφάλου και να αγωνιστεί ο σούπερ σταρ της Τούμπας στα Ευρωπαϊκά παιχνίδια.

Διαβάστε επίσης:

> Σούπερ προκαταβολή σε Μπερμπάτοφ

> Αίσθηση στο εξωτερικό το "μπαμ" του ΠΑΟΚ με Μπερμπάτοφ

> Μπερμπάτοφ, ο απόλυτος σταρ της Τούμπας

> Ο επίμονος Πόντιος και ο βασιλιάς Μπερμπάτοφ

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ