ΠΑΟΚ

Με Μπερμπάτοφ στη Βέροια ο ΠΑΟΚ

Με Μπερμπάτοφ στη Βέροια ο ΠΑΟΚ
INTIME SPORTS

Ο Ιγκόρ Τούντορ ανακοίνωσε την αποστολή του ΠΑΟΚ για τον αγώνα (12/9) στη Βέροια, με τον Ντιμίταρ Μπερμπάτοφ να είναι κανονικά στην διάθεση του Κροάτη τεχνικού.

Μετά το τέλος της απογευματινής προπόνησης την Παρασκευή (11/9), που είχε κυρίως ασκήσεις τακτικής, ο Κροάτης τεχνικός του Δικεφάλου ανακοίνωσε τους "εκλεκτούς" του για την αναμέτρηση του Σαββάτου (12/9) στη Βέροια, ανάμεσα στους οποίους φιγουράρει και το όνομα του Ντιμίταρ Μπερμπάτοφ.

Η αποστολή αποτελείται από τους: Όλσεν, Γλύκο, Λέοβατς, Τζαβέλλα, Κωνσταντινίδη, Κίτσιου, Βίτορ, Σκόνδρα, Κόστα, Τζιόλη, Κάτσε, Γκολάσα, Σάμπο, Μυστακίδη, Μακ, Πέλκα, Ροντρίγκες, Αθανασιάδη, Μπερμπάτοφ.

Εκτός έμειναν οι τραυματίες Τσίμιροτ, Αντόνις, ο τιμωρημένος Ζάιρο, όπως και οι Χαρίσης, Μαλεζάς, Κοροβέσης, Σαββίδης. Αντιθέτως, στην αποστολή συμπεριλήφθηκε ο Γκολάσα.

Ο "Δικέφαλος" θα αναχωρήσει το μεσημέρι (12:00) του Σαββάτου για τη Βέροια.

Ροντρίγκες: "Παίζουμε καλά, θα έρθουν και οι νίκες"

Δηλώσεις έκανε στην κάμερα της NOVA Και ο Γκάρι Ροντρίγκες. Ο 25χρονος επιθετικός του ΠΑΟΚ από το Πράσινο Ακρωτήρι, τόνισε:

Για το αν ωφέλησε η διακοπή του πρωταθλήματος τον ΠΑΟΚ:
"Είναι κάτι το φυσιολογικό να σταματά το πρωτάθλημα αφού συμβαίνει σε όλη την Ευρώπη όταν παίζουν οι Εθνικές Ομάδες. Είναι καλό για όλους μια τέτοια διακοπή αφού σου δίνει τη δυνατότητα να ξεκουραστείς, να αδειάσει το κεφάλι σου. Δεν νομίζω ότι μπορεί να επηρεάσει αρνητικά η διακοπή".

Για την κακή, βαθμολογικά, αρχή του ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα:
"Δεν καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη αλλά δεν κάναμε κακές εμφανίσεις. Πιστεύω όμως ότι θα πάρουμε νίκες και θα δείχνουμε καλό πρόσωπο στα επόμενα παιχνίδια και γι' αυτό δουλεύουμε".

Για τη δική του παρουσία στην ομάδα:
"Αισθάνομαι καλά και μαθαίνω τους συμπαίκτες μου και αυτοί εμένα. Έχουμε πολλά ματς μπροστά μας και είμαι αισιόδοξος και θεωρώ ότι μέσα στον αγωνιστικό χώρο θα δείξω την αξία μου και θα αποδείξω ότι είμαι ένας σημαντικός ποδοσφαιριστής".

Για τον αγώνα με τη Βέροια:
"Το πιο σημαντικό είναι να πάρουμε τη νίκη γιατί στα δυο πρώτα ματς δεν πήραμε το αποτέλεσμα που θέλαμε. Δεν έχει σημασία η καλή απόδοση αλλά η νίκη σε αυτό το παιχνίδι"..

Μελίσσας: "Δουλέψαμε σκληρά"

Ο Νίκος Μελίσσας τοποθετήθηκε για τον αγώνα του ΠΑΟΚ με τη Βέροια, αλλά και για τις δύο πρώτες αγωνιστικές. Τι είπε για τον ίδιο.

Ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ που βρίσκεται στη "σκιά" τον Όλσεν και Γλύκου μίλησε για τις προσωπικές του προσδοκίες, αλλά και για την ομάδα του και τον Τούντορ, ενώ εμφανίστηκε αισιόδοξος ενόψει του ματς στη Βέροια.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη NOVA:

"Δουλέψαμε πολύ σκληρά αυτές τις ημέρες. Ηρθαμε πιο κοντά σαν παίκτες, τα καινούρια παιδιά μπήκαν στο κλίμα πιστεύω πιο γρήγορα από ότι περιμέναμε. Είχαμε βέβαια κάποιους τραυματισμούς και κάποια ανεπιτυχή αποτελέσματα. Παρόλα αυτά είμαστε σε πολύ καλό δρόμο και αρχής γενομένης το Σάββατο θα πάμε να πάρουμε ένα πολύ καλό αποτέλεσμα έτσι ώστε να πάρουμε το πρώτο τρίποντο στο πρωτάθλημα", είπε αρχικά.

Για τις δύο πρώτες αγωνιστικές:

"Μας δίδαξαν ότι στο ποδόσφαιρο δεν παίρνεις πάντα αυτό που αξίζεις. Πιστεύω ότι αξίζαμε τη νίκη στο πρώτο ματς, όπως και στο δεύτερο, απλά ήμασταν λίγο άτυχοι σε κάποιες περιπτώσεις, ίσως κάποια λάθη μας στοίχησαν. Παρόλα αυτά η ομάδα βγάζει αυτό που ζητάει ο προπονητής και πιστεύω το Σάββατο θα το δείξει, θα δείξει μια πολύ καλή εικόνα".

Για το τι ζητάει ο Τούντορ:

"Ζητάει πειθαρχεία στην ομάδα, αγωνιστική ταυτότητα, να δίνει ο καθένας το 100% των δυνατοτήτων του και από κει και πέρα θέλει να ακολουθούμε όλοι το πλάνο του και να μην κάνει ο καθένας κάτι ξεχωριστό ή κάτι που νομίζει ότι είναι καλύτερο από αυτό που νομίζει ο προπονητής και πιστεύω αν ακολουθήσουμε όλοι τις οδηγίες του προπονητή θα έχουμε ένα καλό αποτέλεσμα και σαν ομάδα και ο καθένας ξεχωριστά".

Για τις προσδοκίες του:

"Ο Γλύκος και ο Όλσεν είναι δύο διεθνείς τερματοφύλακες και έμπειροι. Παρόλα αυτά κάθε μέρα δουλεύω, μαθαίνω πράγματα και από αυτούς. Έχουμε ένα καλό προπονητή τερματοφυλάκων και δουλεύουμε καθημερινά. Η θέση είναι λίγο περίεργη, θέλει κάποιες φορές να κάνεις υπομονή, να δουλεύεις, να μη φεύγεις από το στόχο σου, γιατί ποτέ δεν ξέρεις πότε θα σου έρθει η ευκαιρία".

Για τον δανεισμό του:

"Ο ΠΑΟΚ είναι κολέγιο. Εκεί κάνεις την πρακτική σου. Μαθαίνεις πολλά πράγματα, ζεις άλλες καταστάσεις, αντιμετωπίζεις διαφορετικές συνθήκες, που στους αγώνες είναι καμιά φορά και σε τραγικά επίπεδα. Παρόλα αυτά πρέπει να τα αντιμετωπίσεις ξεχωριστά, πρέπει να έχεις ένα μυαλό που θα επικεντρώνεται εκεί που δεν θα χαλαρώσει ποτέ, δεν είναι τόσο εύκολο όσο φαίνεται. Με ωρίμασε. Μπορεί να μη δούλεψα τόσο καλά όσο εδώ αλλά ωρίμασα μέσα από τα παιχνίδια, τα βιώματα, γιατί ζεις καταστάσεις που δεν νομίζω να ζήσεις στην Α' εθνική".

Για το ματς με τη Βέροια:

"Όπως είδαμε και στο φιλικό η Βέροια είναι μια καλή ομάδα, καλύτερη από πέρσι με πιο πλήρες ρόστερ. Εχει αγωνιστικό σύνολο με καλούς παίκτες. Παρόλα αυτά πιστεύω πως αν είμαστε αυτοί που πρέπει και δεν αδικήσουμε τους εαυτούς μας, θα έχουμε ένα πολύ καλό αποτέλεσμα".

Πάνω από 9.000 τα διαρκείας του ΠΑΟΚ

Η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας του ΠΑΟΚ ολοκληρώθηκε και ο τελικός αριθμός ξεπέρασε τις 9.000. Όπως ενημέρωσε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, λίγη ώρα μετά την τελική ώρα προθεσμίας της πώλησης των εισιτηρίων διαρκείας, ο συνολικός αριθμός καρτών που αγόρασαν οι φίλαθλοι του Δικεφάλου έφτασε τις 9.103. Νούμερο που ξεπερνά το περσινό κατά περίπου 1.000 διαρκείας. Τόσοι λοιπόν έγιναν κάτοχοι διαρκείας και έκλεισαν μόνιμη θέση στην Τούμπα για την τρέχουσα σεζόν, συμπεριλαμβανομένων και των αγώνων για τη φάση των ομίλων του Europa League.

Άντονις: "Ανυπομονώ να παίξω"

Ο Τέρι Άντονις βρέθηκε στην κινητή μπουτίκ του ΠΑΟΚ στη ΔΕΘ και μίλησε για τις πρώτες του εντυπώσεις από την παρουσία του στον ΠΑΟΚ. Ο Ελληνοαυστραλός μέσος αναφέρθηκε και στο πότε θα είναι έτοιμος για να αγωνιστεί.
Αναλυτικά όσα δήλωσε:

"Για μένα είναι κάτι απίστευτο, είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι, αισθάνομαι σαν στο σπίτι μου"είπε αρχικά.

Για την κατάστασή του:

"Σε μιάμιση με δύο βδομάδες θα είμαι έτοιμος. Στην Αυστραλία υπήρξε διάστημα που δεν είχαμε αγώνες. Σε δυο βδομάδες θα είμαι πανέτοιμος. Για το ότι θα παίξει στην χώρα των προγόνων του. Είναι φανταστικό αυτό, η γιαγιά μου και ο παππούς μου, μου είπαν πολύ καλά λόγια για την Θεσσαλονίκη, ανυπομονώ να παίξω."

Για τις πρώτες του εντυπώσεις από τον ΠΑΟΚ;

"Όταν ήρθα για πρώτη φορά στον ΠΑΟΚ αισθάνθηκα υπέροχα και ανυπομονώ να παίξω σε αυτή την ομάδα. Τη λάτρεψα."

Τέλος, είπε στα ελληνικά:

"Είμαι πολύ χαρούμενος."

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ