ΠΑΟΚ

Με μαέστρο τον Μπίσεσβαρ και σούπερ Πέλκα ο ΠΑΟΚ

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΟΚ - ΠΑΟ (MOTION TEAM)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΟΚ - ΠΑΟ (MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Το sport24.gr ακτινογραφεί την απόδοση των παικτών του ΠΑΟΚ στη ρεβάνς των ημιτελικών του Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό. Η καταλυτική παρουσία του Ντιέγκο Μπίσεσβαρ και η επιλογή του Δημήτρη Πέλκα που δικαίωσε τον Βλάνταν Ίβιτς.

Ανταποκρίθηκαν στην κρισιμότητα του δεύτερου ημιτελικού οι παίκτες του ΠΑΟΚ και με την απόδοσή τους έφεραν την πολυαναμενόμενη πρόκριση στον κόσμο τους. Το Sport24.gr αναλύει την έναν-έναν τους 14 παίκτες ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν και τη διαχείριση του αγώνα από τον Βλάνταν Ίβιτς.

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΓΛΥΚΟΣ:Ήταν εξαιρετικός στο πρώτο ημίχρονο. Κράτησε τον ΠΑΟΚ σε ορισμένες περιπτώσεις με κορυφαία την επέμβαση στη φάση που δημιουργήθηκε από κόντρα στον Βαρέλα, αποτρέποντας το αυτογκόλ.

ΧΟΣΕ ΑΝΧΕΛ ΚΡΕΣΠΟ:Πολύ καλός σε όλες τις επεμβάσεις του αλλά και στον τρόπο που μάρκαρε σε πολλές φάσεις. Συνέχισε στο ίδιο τέμπο και στο δεύτερο μέρος, όπου είναι η αλήθεια ότι είχε λιγότερη δουλειά.

ΦΕΡΝΑΝΤΟ ΒΑΡΕΛΑ:Είχε πάρα πολλή δουλειά με τον Μπεργκ. Έκανε λάθη, κέρδισε μάχες και όπως συνέβη και με τους περισσότερους συμπαίκτες του ήταν καλύτερος στο δεύτερο ημίχρονο σε σχέση με το πρώτο.

ΛΕΟ ΜΑΤΟΣ: Για ένα ακόμη παιχνίδι μπήκε πολύ νευρικός και αυτό φάνηκε σε αρκετές φάσεις στο πρώτο μέρος. Στο δεύτερο μέρος μπήκε με εκπληκτικό τρόπο, σημειώνοντας άλλο ένα καταπληκτικό γκολ με το κεφάλι και έβαλε σε ένα ματς ακόμη το στίγμα του.

ΜΑΡΙΝ ΛΕΟΒΑΤΣ:Ήταν συνεπής στα ανασταλτικά του καθήκοντα, ειδικά στο δεύτερο μέρος. Δεν φάνηκε τόσο επιθετικά, αλλά δεν χρειάστηκε κιόλας, αφού τη δουλειά την έκαναν οι συμπαίκτες του.

ΓΚΟΪΚΟ ΤΣΙΜΙΡΟΤ:Μπήκε λίγο μουδιασμένα στο ξεκίνημα, όντας και στενά μαρκαρισμένος από τους παίκτες του Παναθηναϊκού. Στην πορεία ανέβηκε πολύ, κουβάλησε μπάλα, έκοψε και προώθησε σωστά το παιχνίδι.

ΕΒΓΕΝ ΣΑΧΟΒ:Στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού πέρασε απαρατήρητος και φάνηκε σε μία φάση που με τη γνωστή κίνησή του ως κρυφός φορ πήρε το ριμπάουντ και έκανε το 3-0. Πάει χέρι-χέρι με τον Πρίγιοβιτς στην κορυφή των σκόρερ, αφού και οι δύο έχουν από 8 τέρματα φέτος.

ΑΜΡ ΟΥΑΡΝΤΑ:Ο Αιγύπτιος είχε διάθεση, παράλληλα όμως και μπόλικη βιασύνη στο παιχνίδι του. Αποτέλεσμα ήταν να μην πετύχει στο ρόλο του ως οργανωτής αφού ήταν από τους βασικούς λόγους που ο ΠΑΟΚ δεν κράτησε μπάλα στο πρώτο μέρος.

ΤΖΑΛΜΑ ΚΑΜΠΟΣ:Ο γνωστός μαχητικός και μέσα σε όλες τις φάσεις Τζάλμα Κάμπος, αλλά με την επίσης γνωστή, αδυναμία του στο γκολ, παρότι του δόθηκαν ξανά ευκαιρίες.. Το πρόσημο της παρουσίας του είναι θετικό και φαίνεται ότι η αντικατάστασή του νωρίς στο ματς, έγινε λόγω ενός τραυματισμού που είχε νωρίτερα.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΕΛΚΑΣ: Στη μία και μοναδική στιγμή που φάνηκε στο πρώτο μέρος πέτυχε το γκολ, αποδεικνύοντας γιατί ο Ίβιτς τον εμπιστεύτηκε για την ενδεκάδα. Το καταπληκτικό φάουλ με το οποίο σκόραρε ήταν η πρόγευση για όλα τα φοβερά χτυπήματα που έκανε και αποδείχθηκαν καταλυτικός παράγοντας στην εξέλιξη του αγώνα

ΑΛΕΚΣΑΝΤΑΡ ΠΡΙΓΙΟΒΙΤΣ:Γέμισε την περιοχή του Παναθηναϊκού και τράβηξε πάνω του τους στόπερ των "πρασίνων", ανοίγοντας διαδρόμους για τους συμπαίκτες του, ενώ ήταν καλός και όσες φορές του ήρθε η μπάλα στα πόδια.

ΑΛΛΑΓΕΣ

ΝΤΙΕΓΚΟ ΜΠΙΣΕΣΒΑΡ:Μεταμόρφωσε τη μεσαία γραμμή του ΠΑΟΚ με την παρουσία του στο δεύτερο ημίχρονο. Ο Σουριναμέζος ήταν ένας πραγματικός μαέστρος με δύο ασίστ σε Μάτος και Πρίγιοβιτς, φοβερό έλεγχο στην κυκλοφορία μπάλας του ΠΑΟΚ και το μόνο που του έλειψε ήταν ένα γκολ για να κάνει το απόλυτο.

ΠΕΝΤΡΟ ΕΝΡΙΚΕ:Η ομάδα του χρειάστηκε τρεξίματα, ενέργεια και σωστή τακτική συμπεριφορά και αυτή τη φορά ο Βραζιλιάνος τα έδωσε όλα. Όσο αγωνίστηκε συνέβαλε κι αυτός στην πρόκριση του ΠΑΟΚ.

ΧΟΣΕ ΚΑΝΙΑΣ: Έπαιξε λίγο όταν ο ΠΑΟΚ είχε εξασφαλίσει σκορ πρόκρισης αντικαθιστώντας τον τραυματία Σάχοβ. Στο σημείο που μπήκε έκανε αυτό που έπρεπε.

Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

ΒΛΑΝΤΑΝ ΙΒΙΤΣ:Ο Σέρβος τεχνικός είχε επιθετικό σχεδιασμό στην ενδεκάδα που παρέταξε. Του βγήκε η (έκπληξη βάσει του ρεπορτάζ που υπήρχε) με τον Πέλκα, δεν τον δικαίωσε ο Ουάρντα. Ευτυχώς το αντιλήφθηκε γρήγορα, στο ημίχρονο τον αντικατέστησε με τον Μπίσεσβαρ και ο ΠΑΟΚ πήρε τελικά αυτό που ήθελε.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ