ΠΑΟΚ

Με Κουλούρη βασικό κόντρα στη Φιορεντίνα

Με Κουλούρη βασικό κόντρα στη Φιορεντίνα
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Οι απουσίες των Φακούντο Περέιρα και Στέφανου Αθανασιάδη φέρνουν τον Ευθύμη Κουλούρη στην κορυφή της επίθεσης του ΠΑΟΚ απέναντι στη Φιορεντίνα. Τα πλάνα του Βλάνταν Ίβιτς για το ματς της Φλωρεντίας.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ ταξιδεύει για την Ιταλία την Τετάρτη το πρωί στις 11.30 με πτήση τσάρτερ και ο Βλάνταν Ίβιτς φαίνεται πως δεν έχει να σκεφτεί πολλά αναφορικά με την ενδεκάδα που θα παρατάξει το βράδυ της Πέμπτης στο "Αρτέμιο Φράνκι", στο ματς με τη Φιορεντίνα.

Οι αναγκαστικές απουσίες των Φακούντο Περέιρα (ένιωσε ενοχλήσεις στους προσαγωγούς) και Στέφανου Αθανασιάδη (τιμωρημένος), στέλνουν στην κορυφή της επίθεσης τον Ευθύμη Κουλούρη, μοναδικό καθαρόαιμο φορ στην 19μελή αποστολή.

Στα άκρα της επίθεσης θα παίξουν οι Ροντρίγκες και Κάμπος, ενώ στη μεσαία γραμμή εκτός των μόνιμων το τελευταίο διάστημα, Κάνιας και Τσίμιροτ, θα προτιμηθεί ο Εβγέν Σάχοβ που είναι ο μόνος ψηλός μέσος του ΠΑΟΚ στο ρόστερ.

Το 4-2-3-1 θα "κλείσει" με την τετράδα των Μάτος, Βαρέλα, Τζαβέλλα και Λέοβατς, μπροστά από τον Γλύκο. Το ενδεχόμενο για κάποια έκπληξη της τελευταίας στιγμής πάντα υπάρχει, πάντως είναι μικρό σε σχέση με άλλα ματς.

Photo credits: Action images

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ