ΠΑΟΚ

Με Κάτσε απέναντι στον Παναιτωλικό

Με Κάτσε απέναντι στον Παναιτωλικό

Ο Βλάνταν Ίβιτς ανακοίνωσε την αποστολή του ΠΑΟΚ για την αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό, με τον Έργκους Κάτσε να βρίσκεται μεταξύ των "εκλεκτών". Μετ' εμποδίων λόγω χιονού η τελευταία προπόνηση.

Στη χιονισμένη Τούμπα ολοκληρώθηκε η προετοιμσία των παικτών του ΠΑΟΚ για την αναμέτρηση της Τετάρτης με αντίπαλο τον Παναιτωλικό, η οποία σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις θα γίνει κανονικά, καθώς το γήπεδο στο Αγρίνιο είναι "καθαρό" από χιόνια ή πάγους σύμφωνα με την πληροφόρηση που υπάρχει.

Ο Βλάνταν Ίβιτς άφησε εκτός αποστολής τον Λεονάρντο Ντε Μάτος λόγω ίωσης μετά το ματς με τον ΠΑΣ, και τον Τζάλμα Κάμπος λόγω ενοχλήσεων στην γάμπα. Οι δυο παίκτες ουσιαστικά προφυλάχθηκαν ενόψει των επόμενων αγωνιστικών υποχρεώσεων. Στην αποστολή κάνει την πρώτη του (επαν)εμφάνιση ο Έργκους Κάτσε.

Πλην του Αλβανού μέσου, στην αποστολή βρίσκονται οι: Γλύκος, Σιαμπάνης , Λέοβατς, Κίτσιου, Δεληγιαννίδης, Μαλεζάς, Βαρέλα, Κρέσπο, Κάτσε, Κάνιας, Σάχοβ, Τσίμιροτ, Πέλκας, Μπίσεσβαρ, Δημητριάδης, Μυστακίδης, Αθανασιάδης, Περέιρα, Κουλούρης .

Η αποστολή του ΠΑΟΚ είναι προγραμματισμένο να πετάξει με πτήση τσάρτερ στις 17:00 για το Άκτιο κι από εκεί να μεταβεί οδικώς στο Αγρίνιο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Γ. Σαββίδης: "Ο κόσμος και ο κόουτς θα είναι χαρούμενοι"
Ο θηριώδης πατέρας του Μπίσεσβαρ
Καμία "κρούση" σε Κάτσε από Ντινάμο
Η προσφορά του ΠΑΟΚ για Σωτηρίου
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ