ΠΑΟΚ

Με γιλέκα και εντολή για... πολύ γκάζι

Με γιλέκα και εντολή για... πολύ γκάζι
ΠΑΟΚ

Η προπόνηση του ΠΑΟΚ το απόγευμα της Δευτέρας (11/7) έγινε με τους παίκτες να φορούν τα νέα γιλέκα που μετρούν τις επιδόσεις και τον Βλάνταν Ιβιτς να ζητά συνεχώς ταχύτητα σε άμυνα και επίθεση (VIDEOS)

Στην σκιά της μεταγραφής του Χοσέ Αλμπέρτο Κάνιας έγινε το απόγευμα της Δευτέρας η προπόνηση του ΠΑΟΚ, με τους παίκτες του "Δικεφάλου" να γυμνάζονται και πάλι σε υψηλούς ρυθμούς. Ο Βλάνταν Ιβιτς και οι συνεργάτες του ετοίμασαν ένα πρόγραμμα με πολλές ασκήσεις μετάβασης από την άμυνα στην επίθεση και ζητούσε συνεχώς από τους παίκτες του να τις δουλεύουν σε υψηλή ένταση. Ετσι είδαμε πολλά σουτ, τάκλιν, γκολ, δυνατές μονομαχίες σε συνθήκες που θύμιζαν αγώνα.

Οι παίκτες πρόβαραν για πρώτη φορά τα ειδικά γιλέκα που παρέλαβε σήμερα η ΠΑΕ ΠΑΟΚ και με τα οποία γίνονται οι μετρήσεις των επιδόσεών τους τις οποίες μέχρι πρότινος έκαναν οι ζώνες που έβαζαν στη μέση και στα χέρια. Στο μεταξύ ο Κωνσταντινίδης συμμετείχε κανονικά στο πρόγραμμα, ο Γιαννούλης έτρεξε μόνος του ενώ ο Μπίσεσβαρ έκανε πρόγραμμα φυσικής κατάστασης στο γυμναστήριο.

Σε ό,τι αφορά τον Σάχοφ, έκανε υπέρηχο σήμερα και τα αποτελέσματα των εξετάσεων είναι καλά. Πλέον περιμένει την άφιξη του γιατρού ο οποίος θα του κάνει ειδικούς πάτους για το πρόβλημα στο πέλμα.

Ενοχλήσεις στους προσαγωγούς ο Δημητριάδη
Στις τελευταίες φάσεις της προπόνησης ένιωσε έντονους πόνους και έπεσε κάτω ο νεαρός παίκτης του ΠΑΟΚ, Τάσος Δημητριάδης. Αμέσως πήγε πάνω του ο Ιβιτς και o ποδοσφαιριστής μεταφέρθηκε στο ξενοδοχείο με το βαν των φροντιστών γιατί δεν μπορούσε να περπατήσει.Όπως ενημέρωσε λίγο αργότερα η ΠΑΕ ΠΑΟΚ: "Στην τελευταία φάση της προπόνησης, ο Τάσος Δημητριάδης αισθάνθηκε ενοχλήσεις στους προσαγωγούς κι αποχώρησε με πόνους. Στην πρώτη κλινική εξέταση, η κατάστασή του είχε σημειώσει βελτίωση και ο τραυματισμός του θα αξιολογηθεί το πρωί της Τρίτης (12.07)".

Ενας κάτοχος διαρκείας στο ξενοδοχείο του ΠΑΟΚ

Με γιλέκα και εντολή για... πολύ γκάζι

Ο κύριος δεξιά όπως βλέπουμε, όχι αυτός με σταυρωμένα χέρια, λέγεται Λουίζος Δημητρίου. Κατάγεται από Θεσσαλονίκη, μένει Βαλτιμόρη στις ΗΠΑ και επειδή έχει γυναίκα από την Ολλανδία, συνδύασε μερικές μέρες στην περιοχή που είναι ο ΠΑΟΚ για να δει την ομάδα του. Μένει μάλιστα στο ξενοδοχείο του "Δικεφάλου" ενώ είναι και κάτοχος διαρκείας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Λέοβατς: "Έχουμε την ποιότητα για το Champions League..."
Ανακοίνωσε τον Κάνιας ο ΠΑΟΚ
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ