ΠΑΟΚ

Με απουσίες στο πρώτο φιλικό ο ΠΑΟΚ

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ / ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ / ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ)
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ / ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ / ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ) MOTIONTEAM

Βιεϊρινία και Μαλεζάς θα προφυλαχθούν και δεν θα αγωνιστούν στο φιλικό (26/6, 19:00) με την Κ-23 της Γάνδης. Μια εβδομάδα εκτός ο Μουλέν.

Δυο από τους αρχηγούς του ΠΑΟΚ, οι Βιεϊρίνια και Μαλεζάς, αισθάνθηκαν ενοχλήσεις μετά την απογευματινή προπόνηση του Δικεφάλου στην Ολλανδία και δεν θα αγωνιστούν στο αυριανό (26/6, 19:00) πρώτο φιλικό της προετοιμασίας.

Εκτός θα μείνει, όπως ήταν γνωστό και ο Τιμπό Μουλέν, που σύμφωνα με την μαγνητική στην οποία υποβλήθηκε έχει υποστεί μερική ρήξη της πελματιαίας απονεύρωσης.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου του ΠΑΟΚ αναφέρει τα εξής:

"Αφιερωμένη στην τακτική ήταν η απογευματινή προπόνηση της Δευτέρας (25.06) με τον Ράζβαν Λουτσέσκου να ετοιμάζει τους παίκτες του για το πρώτο φιλικό κόντρα στην Κ23 της Γάνδης.

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ δούλεψε στην ανάπτυξη του παιχνιδιού με κυκλοφορία από την άμυνα, αλλά και στις στημένες φάσεις. Το πρόγραμμα έκλεισε με δίτερμα στο μισό γήπεδο.

Ο Τιμπό Μουλέν υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία, η οποία έδειξε πως έχει μερική ρήξη της πελματιαίας απονεύρωσης στο δεξί πόδι κι αναμένεται να μείνει μία εβδομάδα εκτός προπονήσεων.

Ο Αντρέ Βιεϊρίνια προς στο τέλος της προπόνησης έκανε μια υπερέκταση του δεξιού ποδιού κι αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον δεξί δικέφαλο.

Ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής εξετάστηκε με υπέρηχο που δεν έδειξε κάτι ιδιαίτερο, ωστόσο, ο παίκτης θα προφυλαχθεί και δεν θ’ αγωνιστεί στο πρώτο φιλικό".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ