ΠΑΟΚ

Με αντι-Μάτος τον Βιεϊρίνια

SUPERLEAGUE / ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΠΑΟΚ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΕΡΒΙΣΗΣ / EUROKINISSI)
Βιεϊρίνια EUROKINISSI SPORTS

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου έχει καταστρώσει το πλάνο του για τον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη (19.30).

Ο ΠΑΟΚ κατέβηκε με μια βασική απουσία στην Αθήνα για να αντιμετωπίσει τον Πανιώνιο στον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου 19.30). Ο Λέο Μάτος δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή για να αποφορτιστεί αφού παίζει ασταμάτητα από την αρχή της σεζόν (30 παιχνίδια και 2700 αγωνιστικά λεπτά) και αυτό το γεγονός αναγκάζει τον Ραζβάν Λουτσέσκου να αναπροσαρμόσει τα πλάνα του.

Με βάση τις χθεσινές (27/2) δοκιμές τον ρόλο του αντι-Μάτος θα παίξει ο Βιεϊρίνια, ενώ ο Αζεβέδο θα πάρει θέση στο αριστερό άκρο της άμυνας.

Ερωτηματικό αποτελεί η θέση του τερματοφύλακα, καθώς ο Πασχαλάκης έχει στομαχικές διαταραχές κι αν δεν είναι σε καλή κατάσταση θα δώσει τα γάντια του βασικού στον Ρέι (για πρώτη φορά μετά τις 19 Δεκεμβρίου και το παιχνίδι στα Τρίκαλα).

Ο Βαρέλα θα έχει παρτενέρ τον Μαλεζά (έχει πιθανότητες να αγωνιστεί και ο Κρέσπο) και στον πάγκο μάλλον θα είναι ο Ισπανός, μπακ απ' για όλες τις θέσεις της άμυνας.

Στη μεσαία γραμμή, το πιθανότερο είναι δίπλα στον Μαουρίσιο να παίξει ο Κάνιας (έχει πιθανότητες και ο Σάχοβ, ενώ κάποια στιγμή ίσως χρησιμοποιηθεί και ο Μουλέν) και μπροστά τους θα κινείται ο Πέλκας. Ο Μακ (αριστερά) και ο Κάμπος θα είναι οι δύο εξτρέμ, ενώ στην κορυφή της επίθεσης θα βρίσκεται ο Πρίγιοβιτς.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ