ΠΑΟΚ

Με αισιοδοξία πετά ο ΠΑΟΚ για Ολλανδία

Με αισιοδοξία πετά ο ΠΑΟΚ για Ολλανδία
ΠΑΟΚ αναχώρηση Ολλανδία

Πάρτε "γεύση" από την αναχώρηση της αποστολής του ΠΑΟΚ για την Ολλανδία, εκεί όπου ο "Δικέφαλος" την Τρίτη θα "συγκρουστεί" με τον Αγιαξ για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ (videos).

Τον Αγιαξ θα αντιμετωπίσει ο ΠΑΟΚ την Τρίτη για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ και το πρωί της Δευτέρας ήταν προγραμματισμένο για την αποστολή του "Δικεφάλου" το ταξίδι για την Ολλανδία.

Εκεί όπου οι "ασπρόμαυροι" -έχοντας την βοήθεια των οπαδών τους- θέλουν να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα κόντρα στον "Αίαντα" έτσι ώστε να γίνει ευκολότερο το έργο τους για την υπόθεση πρόκριση εν όψει του αγώνα που θα γίνει στην Τούμπα.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΠΕΤΡΩΤΟΣ

Στις 8.30 της Δευτέρας έφτασαν στο αεροδρόμιο οι παίκτες και τα στελέχη των "ασπρόμαυρων" (ήταν σύσσωμη η διοίκηση) και υπήρχε αρκετός κόσμος που τραβούσε video με τα κινητά του ενώ έβγαζε και φωτογραφίες.

Η αναχώρηση για Αμστερνταμ είναι προγραμματισμένη για τις 9.30 με πτήση τσάρτερ και γύρω στις 13.00 η αποστολή του ΠΑΟΚ θα βρίσκεται στην Ολλανδία ενώ θυμίζουμε πως η προπόνηση στο "Amsterdam Arena" είναι προγραμματισμένη για τις 20:30 ώρα Ελλάδας και στις 19:45 θα πραγματοποιηθεί η συνέντευξη Τύπου του Βλάνταν Ιβιτς και του Στέφανου Αθανασιάδη.

Γενικότερα υπήρχε αισιοδοξία στον ΠΑΟΚ εν όψει του ταξιδιού για το ματς με τον Αγιαξ και παρακάτω πάρτε μια "γεύση" από την αναχώρηση της αποστολής μέσω videos και φωτογραφιών.

Με αισιοδοξία πετά ο ΠΑΟΚ για Ολλανδία
Ίβιτς 580

Οι "τοποθετήσεις" των Ροντρίγκες και Μπίσεσβαρ εν όψει Αγιαξ

Στο εξωτερικό μίλησαν οι Γκάρι Ροντρίγκες και Ντιέγκο Μπίσεσβαρ για τα ματς με τον Αγιαξ. Ο Ροντρίγκες ανέφερε: " Τα παιχνίδια με τον Αγιαξ θα είναι συναρπαστικά. Ο Αγιαξ διατηρεί πάντα την ίδια φιλοσοφία από τις ακαδημίες του, έχει ένα σύστημα 4-3-3 με γρήγορα εξτρέμ και ποδοσφαιριστές με άψογη τεχνική. Ωστόσο είναι ο Αγιαξ και όχι η Μπαρτσελόνα...".

Ο Μπίσεσβαρ είπε: " Θεωρούσα τον Αγιαξ καλό αντίπαλο πριν την κλήρωση. Προσωπικά δεν γνωρίζω πλέον κανέναν από την ομάδα παρά μόνο τον τερματοφύλακα,Σίλεσενμε τον οποίο ήμασταν μαζί στις ακαδημίες. Στις προπονήσεις του έβαζα αρκετά γκολ και ελπίζω αυτό να ξανασυμβεί. Μπορούμε να κάνουμε δύσκολο το έργο του Αγιαξ, βελτιωνόμαστε μέρα με την μέρα ενώ ο Αγιαξ ψάχνει τα πατήματά του έχοντας νέο προπονητή. Νομίζω είμαστε καλύτεροι τακτικά αλλά και σε φυσική κατάσταση. Θεωρώ πως είναι 50%-50% οι πιθανότητες πρόκρισης".

Για την μετακόμισή του στον ΠΑΟΚ, τόνισε: "Μετά από 4,5 χρόνια στην Τουρκία, υπέγραψα τριετές συμβόλαιο στον ΠΑΟΚ και είμαι ικανοποιημένος. Το βασικό είναι πως αισθάνομαι καλά. Μπορώ να παίξω και στις δυο πλευρές ως εξτρέμ, αλλά στην Τουρκία αγωνίστηκα για περίπου δύο χρόνια πίσω από τον επιθετικό. Νομίζω πως αυτή η θέση μου ταιριάζει. Στον ΠΑΟΚ έχω περισσότερη ελευθερία κινήσεων σε σχέση με το διάστημα που έπαιζα στην Ολλανδία".

Με αισιοδοξία πετά ο ΠΑΟΚ για Ολλανδία
Μυστακίδης 580

Για το ότι ο ΠΑΟΚ το 2010 είχε αποκλειστεί από τον Αγιαξ στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, υπογράμμισε: " Σίγουρα η ομάδα θέλει εκδίκηση και ειδικά το τεχνικό επιτελείο... Ο προπονητής μας, ο Ιβιτς είχε παίξει σε εκείνα τα ματς, σκόραρε στο παιχνίδι που έγινε στην Ελλάδα (σ.σ. είχε σκοράρει και στην Ολλανδία) αλλά έχασε πέναλτι. Υπάρχει ενθουσιασμός στην ομάδα για τα ματς με τον Αγιαξ".



TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ