ΠΑΟΚ

Μαζί Μπερμπάτοφ και Μέσι για τον Στόιτσκοφ

Μαζί Μπερμπάτοφ και Μέσι για τον Στόιτσκοφ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ντιμίταρ Μπερμπάτοφ έχει προσκληθεί σε φιλικό που θα πραγματοποιηθεί προς τιμήν του Χρίστο Στόιτσκοφ και ο Λιονέλ Μέσι έχει δώσει την υπόσχεσή του να δώσει το παρών εφόσον το επιτρέπει το πρόγραμμά του.

Φιλικό παιχνίδι θα γίνει προς τιμήν του Χρίστο Στόιτσκοφ, της θρυλικής μορφής του βουλγάρικου ποδοσφαίρου. Οπως αναφέρεται στην Βουλγαρία, σε αυτό έχουν προσκληθεί οι κορυφαίοι Βούλγαροι παίκτες (αλλά και άλλοι όπως ο Ρομάριο, ο Μπάτζιο, ο Μαραντόνα και ο Ματέους), μεταξύ αυτών και ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Ντιμίταρ Μπερμπάτοφ.

Μάλιστα γράφεται πως ίσως πάει και ο Λιονέλ Μέσι που έχει δώσει υπόσχεση στον Στόιτσκοφ ότι θα προσπαθήσει να βρεθεί στο φιλικό, εφόσον του το επιτρέπει το πρόγραμμά του. Το φιλικό (πιθανότατα θα διεξαχθεί στις 20 Μαίοιυ) θα γίνει με το μότο "50 χρόνια νούμερο 8", η φανέλα που φορούσε στην Μπαρτσελόνα και στην Εθνική Βουλγαρίας ο Στόιτσκοφ.

Πέλκας: "Θα κάνουμε τα πάντα για να τα καταφέρουμε"

Στην ΕΡΤ3 μίλησε ο Δημήτρης Πέλκας. Ο μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ μίλησε για την πορεία του "δικεφάλου του Βορρά", για τα πλέι οφ αλλά και για την Εθνική Ελλάδας.

Διαβάστε αναλυτικά όλα όσα δήλωσε:

Για την νίκη απέναντι στην Καλλονή: "Πρέπει να συνεχίσουμε. Την διακοπή θα ξεκουραστούμε, κάποιοι έχουμε υποχρεώσεις με τις Εθνικές. Πρέπει να συνεχίσουμε από εκεί που σταματήσαμε".

Για τον Ιβιτς: "Προσπαθεί να περάσει νέα φιλοσοφία και τρόπο παιχνιδιού στην ομάδα. Εμείς πρέπει να είμαστε πειθαρχημένοι".

Για το ότι απέναντι σε Παναιτωλικό και Καλλονή ο ΠΑΟΚ πέτυχε συνολικά έξι γκολ και "κράτησε" το μηδέν στα μετόπισθεν: "Είναι σημαντικό το μηδέν που κρατήσαμε αλλά και το ότι σκοράραμε και πρέπει να συνεχιστεί αυτό. Κάθε νίκη φέρνει ψυχολογία".

Για την πρωτιά στα πλέι οφ: "Εχει μείνει ένας στόχος, θα παλέψουμε και θα κάνουμε τα πάντα για να τα καταφέρουμε".

Για το ότι ο ΠΑΟΚ έμεινε πίσω σε σχέση με Παναθηναϊκό και ΑΕΚ: "Αυτή η διαφορά καλύπτεται με έναν αγώνα στα πλέι οφ. Στα πλέι οφ θέλουμε να κερδίσουμε κάθε ματς και να βγούμε πρώτοι".

Για την πορεία στο Κύπελλο Ελλάδας και στο Europa League: "Το Κύπελλο δεν τελείωσε. Δεν ξέρουμε τι θα είχε γίνει αν συνεχιζόταν κανονικά. Στην Ευρώπη πληρώσαμε τις δύο ισοπαλίες με την Γκαμπάλα. Η νίκη με την Ντόρτμουντ είναι κάτι που θα θυμόμαστε αλλά δεν ήταν αρκετή για την πρόκριση".

Για την κλήση του στην Εθνική: "Είναι σημαντικό να είσαι μέλος της Εθνικής ομάδας. Θα συνεχίσω να δουλεύω και να γίνομαι ολοένα και καλύτερος".

Για τον Σκίμπε: "Εχει την δική του φιλοσοφία. Εχει ποιότητα η Εθνική. Θα γίνει νέα αρχή και θα πάμε πολύ καλά".

Photo Credits: Action Images

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ