ΠΑΟΚ

Μαζί με την ομάδα ο Σαββίδης

ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ / ΣΑΒΒΙΔΗΣ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM)
ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ / ΣΑΒΒΙΔΗΣ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Ο Ιβάν Σαββίδης θα βρεθεί κοντά στην αποστολή του ΠΑΟΚ για τον τελικό του Κυπέλλου. Ζήτησε διευκρινίσεις για την τιμωρία του η ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Από την ερχόμενη Πέμπτη (10/5), δύο ημέρες πριν τον τελικό του Κυπέλλου, θα βρεθεί στην Αθήνα η αποστολή του ΠΑΟΚ. Μαζί της στο ξενοδοχείο που θα καταλύσει θα είναι, κατά πάσα πιθανότητα, από την ίδια μέρα και ο Ιβάν Σαββίδης.

Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ έχει εκμυστηρευτεί στους στενούς συνεργάτες του την πρόθεσή του να βρεθεί στο πλευρό της ομάδας και να βοηθήσει κι αυτός στην ψυχολογική προετοιμασία της για τον τελικό.

Άλλωστε, έχει αναπτύξει και προσωπική σχέση με όλους τους παίκτες.

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΟΥ

Στο μεταξύ, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έχει στείλει έγγραφο στην ΕΠΟ και τη Λίγκα, ζητώντας διευκρινίσεις για το τι ακριβώς ισχύει με την ποινή απαγόρευσης εισόδου του Ιβάν Σαββίδη στα γήπεδα

Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ θέλουν να μάθουν σε όποιους χώρους έχει δικαίωμα να κινείται τόσο στην Τούμπα όπου υπάρχει και η προεδρική σουίτα όσο και σε άλλα γήπεδα.

Παράλληλα, στην Τούμπα περιμένουν να μάθουν και το ακριβώς θα ισχύσει με τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, καθώς ο Σαββίδης είναι και πρόεδρος της ΠΑΕ και, βάσει του τελετουργικού που ακολουθείται, οι δύο πρόεδροι είναι παρόντες. Υπάρχουν άλλωστε παραδείγματα προέδρων που ήταν τιμωρημένοι και τους δόθηκε ειδική άδεια (π.χ. Δημήτρης Μελισσανίδης στον τελικό ΑΕΚ - Παναθηναϊκός το 1995).

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ