ΠΑΟΚ

"Μάχη" Πέλκα-Πρίγιοβιτς

"Μάχη" Πέλκα-Πρίγιοβιτς

Ο Παναθηναϊκός βγάζει best goal για τον ΠΑΟΚ στο μήνα Δεκέμβριο. "Μάχη" Πέλκα-Πρίγιοβιτς.

Μετά τον διαγωνισμό του MVP, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ άνοιξε και αυτόν του Best Goal. Στη σχετική ανακοίνωση του "Δικεφάλου του Βορρά", αναφέρονται τα εξής:

"Οι δύο από τους τρεις πρώτους σκόρερ της σεζόν έως τώρα για τον Δικέφαλο θα μονομαχήσουν στον διαγωνισμό του Δεκεμβρίου. Δημήτρης Πέλκας και Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς διασταυρώνουν τα ξίφη τους, με τον νεαρό άσο να έχει διπλή υποψηφιότητα και να να ξεκινάει με προβάδισμα έναντι του Σέρβου. Και τα τρία τέρματα προέρχονται από την θριαμβευτική νίκη του ΠΑΟΚ επί του Παναθηναϊκού με 4-0 στην γεμάτη μετά από πολύ καιρό Τούμπα. Πρώτο υποψήφιο το τέρμα που έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του Λουτσέσκου, με τον Πέλκα να σκοράρει με ένα εξαιρετικό πλασέ από μεγάλη απόσταση και να βάζει φωτιά στις εξέδρες της Τούμπας.

Ο Πέλκας ήταν αυτός που έγραψε και το 2-0. Πήρε την μπάλα από ένα πλάγιο του Κρέσπο , εξέθεσε όλη την αμυντική γραμμή των Πρασίνων και με ένα τεχνικό τελείωμα πέρασε την μπάλα πάνω από τον αντίπαλο τερματοφύλακα για να κλειδώσει την νίκη. Ο Πρίγιοβιτς από την πλευρά του ήταν ο άνθρωπος που έβαλε το κερασάκι στην τούρτα. Μπήκε στο παιχνίδι σαν αλλαγή και εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο την ευκαιρία που του παρουσιάστηκε. Όταν η μπάλα του ήρθε μέσα στην περιοχή και παρότι βρισκόταν με πλάτη προς την αντίπαλη εστία γύρισε και σκόραρε με δυνατό σουτ. Δείτε τα τρία υποψήφια Regency Casino Best Goal για τον Δεκέμβριο στο video που ετοίμασε το PAOK TV, το επίσημο κανάλι του ΠΑΟΚ και λάβετε μέρος στην ψηφοφορία".

Η Κ9 του ΠΑΟΚ στη Μασσαλία

Για την πρώτη τους σημαντική εξόρμηση στο εξωτερικό, αδημονούν ήδη οι «μικροί» του ΠΑΟΚ. Η Κ9 με προπονητή τον Νίκο Νικολαϊδη έχει κληθεί να συμμετάσχει στο Pitchoun’s Cup, που θα διεξαχθεί στη Μασσαλία στις 25 και 26 Μαϊου του 2018.Στο τουρνουά θα αγωνιστούν 48 ομάδες, κάποιες από τις οποίες είναι οι Αρσεναλ, Αγιαξ, Μάντσετσερ Γιουνάιτεντ, Μάντσεστερ Σίτι, Σεβίλλη, Γιουβέντους, Ρόμα, Ιντερ, Παρί Σεν Ζερμέν, Μονακό, Βέρντερ Βρέμης. Ο ΠΑΟΚ ανήκει στο β’ γκρουπ δυναμικότητας.

Θα δημιουργηθούν έξι όμιλοι των οκτώ ομάδων και θα παίξουν όλοι μεταξύ τους τουλάχιστον επτά αγώνες διάρκειας 14 λεπτών. Οι δύο πρώτοι κάθε ομίλου και οι τέσσερις καλύτεροι τρίτοι θα προκριθούν στα τελικά. To βράδυ της 20ης Δεκεμβρίου έγινε η κλήρωση, από την οποία προέκυψε ότι ο ΠΑΟΚ θα κληθεί να αντιμετωπίσει τις: Μάντσεστερ Σίτι, Ρόμα, Μαρσέιγ, Λουγκάνο, Ρεμς, Μπουρέλ και Κλεμενός.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ