ΠΑΟΚ

Ματς - πρόκληση για τον ΠΑΟΚ

Ματς - πρόκληση για τον ΠΑΟΚ

H K20 του ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Άγιαξ στο "Καυτανζόγλειο" στο πλαίσιο του Youth League, τρεις μήνες μετά τις μάχες των δύο ομάδων σε επίπεδο ανδρών.

Τρεις μήνες μετά τις μάχες σε επίπεδο ανδρών, ΠΑΟΚ και Άγιαξ διασταυρώνουν τα ξίφη τους στο πλάισιο του Youth League, στο ταμπλό των μη πρωταθλητών. Το παιχνίδι θα γίνει στο Καυτανζόγλειο, και θα ξεκινήσει στις 3:00.

Οι δυο ομάδες θα διεκδικήσουν την πρόκριση στην τελική, ενοποιημένη φάση του Youth League, εκεί όπου θα προκύψουν οι 16 καλύτερες ομάδες μετά τους αγώνες στο Champions League Path και το Domestic Champions Path.

Ο Άγιαξ βρίσκεται από το μεσημέρι στην Θεσσαλονίκη με 19 ποδοσφαιριστές, και ως γνωστόν, πρόκειται για ακαδημία - πρότυπο. Στο εγχώριο πρωτάθλημα μετρά έξι νίκες σε ισάριθμους αγώνες, με τέρματα 20-1.

Στην αποστολή του Αίαντα, συμπεριλήφθηκαν οι: Ντε Λάνγκε, Λόμπερ, Φαν Ντε Σάαρ, Ζέεφουικ, Μπάκμποορντ, Κέμπερ, Μπάκερ, Ντέκι, Φλέμινγκ, Ματουσίβα, Έιτινγκ, Μπούλτμαν, Ντε Βιτ Ντ., Αντονούτσι, Λανγκ, Νούμελι, Κλάιφερτ, Σίερχους, Ντε Βιτ Μ.

Η προετοιμασία των παικτών του Πάμπλο Γκαρσία ολοκληρώθηκε με την απογευματινή προπόνηση. Την αποστολή του ΠΑΟΚ αποτελούν οι: Σιαμπάνης, Μούτσα, Δοδοντσάκης, Δημητρίου, Γιαλαμούδης, Παπαθανασίου, Μελετίδης, Σταθόπουλος, Χατζηστραβός, Ματθαίου, Τζοβάρας, Χατζηδίμπας, Κόζακ, Παπαδόπουλος, Νουκάρης, Κυριλλίδης, Μίσκοβιτς, Γκαργκαλατζίδης, Λύρατζης, Τσαούσης.

Διαιτητής θα είναι ο Ρώσος Κιρίλ Λεβνίκοβ. Το παιχνίδι θα μεταδοθεί τηλεοπτικά μέσω του καναλιού της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στο Youtube.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ