ΠΑΟΚ

Μάτος: "Βασικός στόχος είναι το πρωτάθλημα"

ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÐÁÏÊ - ÅÓÔÅÑÓÏÕÍÔÓ / EUROPA LEAGUE / PAOK - OSTERSUNDS (MOTION TEAM)
ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÐÁÏÊ - ÅÓÔÅÑÓÏÕÍÔÓ / EUROPA LEAGUE / PAOK - OSTERSUNDS (MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Ο Λέο Μάτος έμεινε ικανοποιημένος από την ανατροπή κόντρα στην Έστερσουντ και έδωσε το σύνθημα ενόψει της συνέχειας για το δικέφαλο του Βορρά.

Με δικό του γκολ ο ΠΑΟΚ έφερε το ματς στα ίσα κόντρα στην Έστερσουντ και στη συνέχεια έφτασε στην ανατροπή που του δίνει προβάδισμα πρόκρισης στους ομίλους του Europa League. Ο Λέο Μάτος δεν ικανοποιείται όμως μόνο με αυτό αφού όπως τόνισε πρώτος στόχος είναι το πρωτάθλημα.

Αρχικά τόνισε ότι: "Δεν ξεκινήσαμε καλά, αλλά δεν απειληθήκαμε είχαμε την κατοχή. Δεχτήκαμε ένα χαζό γκολ. Κρατήσαμε τη συγκέντρωση μας και αυτό είναι το σημαντικό".

Για το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ κατάφερε να κάνει την ανατροπή: "Θέλαμε να συνεχίσουμε στην Ευρώπη και το δείξαμε στο δεύτερο ημίχρονο. Καταλάβαμε ότι το 2-1 είναι ένα πονηρό αποτέλεσμα και για αυτό προσπαθήσαμε και πετύχαμε το τρίτο γκολ".

Για την αλλαγή προπονητή: "Είναι δύσκολη για κάθε ομάδα μια τέτοια αλλαγή. Δεν είναι έτοιμη από άποψης φυσικής κατάστασης και είναι λογικό αυτό τον καιρό. Με το νέο προπονητή, δουλέψαμε κυρίως στο ψυχολογικό κομμάτι. Δεν άλλαξε κάτι συγκεκριμένο, αλλά ήταν θέμα ψυχολογίας".

Για τους στόχους του ΠΑΟΚ: "Βασικός στόχος είναι το πρωτάθλημα, να επαναλάβουμε την κατάκτηση του Κυπέλλου, να φτάσουμε στους 32 και γιατί όχι στους 16 του Γιουρόπα Λιγκ. Η ομάδα έχει ποιότητα, έχει εμπειρία, έχει δέσει από πέρσι και γιατί να μην πετύχουμε κάτι τέτοιο;"

Photo credits: Eurokissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ