ΠΑΟΚ

Μάτος: "Θέλουμε να βγούμε πρώτοι και να παίξουμε στο Champions League"

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟΚ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (MOTION TEAM)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟΚ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Ξεκάθαρος ο Λέο Μάτος για τον στόχο του ΠΑΟΚ στα playoffs. Μίλησε για την πρεμιέρα κόντρα στην ΑΕΚ, εξήγησε γιατί θα είναι άλλο ματς σε σχέση με τον τελικό, ενώ επανέλαβε και όσα είχε πει στη συνέντευξή του στο Sport24.gr για τη διαιτησία στο Πανθεσσαλικό.

Ο Λέο Μάτος μίλησε για την πρεμιέρα του ΠΑΟΚ στα playoffs κόντρα στην ΑΕΚ (14/5, 20:30), εξήγησε γιατί θα είναι άλλο ματς σε σχέση με τον τελικό, ενώ επανέλαβε και όσα είχε πει στη συνέντευξή του στο Sport24.gr για τη διαιτησία στο Πανθεσσαλικό.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη NOVA:

Για την κατάκτηση του Κυπέλλου: "Καταρχάς, να πω ότι είμαι πολύ ευχαριστημένος, τόσο με την προσωπική μου απόδοση, όσο και με το αποτέλεσμα. Πιστεύω ότι θα είμαι για αρκετό καιρό ευχαριστημένος, αλλά αυτός ο τίτλος ήταν πολύ σημαντικός για πολλούς λόγους. Έπρεπε ο κόσμος να δει ότι έχουμε ποιότητα ως ομάδας. Με οδηγό το Κύπελλο θεωρώ ότι πρέπει να πάμε παρακάτω για τους υπόλοιπους στόχους".

Για τα όσα γίνονται μετά τον τελικό και αν έχουν επηρεάσει την ομάδα: "Να σας πω την αλήθεια, δεν παρακολουθώ τι λένε στις ειδήσεις, τι γράφεται στις εφημερίδες. Αυτό που ξέρω όμως είναι πως όλη την χρονιά οι αποφάσεις πάντα ήταν εναντίον μας, και στον τελικό έγινε μία λάθος απόφαση του διαιτητή σε μία δύσκολη χρονική στιγμή που έκρινε τον τελικό, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι έγινε κάτι σκόπιμα".

Για τα playoffs: "Είναι πολύ σημαντικό για εμάς αυτό το μίνι πρωτάθλημα. Ο στόχος μας είναι να τερματίσουμε πρώτοι, θέλουμε να παίξουμε του χρόνου στο Champions League. Θέλουμε να παίξουμε πολύ δυνατά από την αρχή".

Για τον αγώνα της πρεμιέρας με την ΑΕΚ: "Το ένα παιχνίδι είχε να κάνει με ένα τελικό αποτέλεσμα που κρίνει όλη τη χρονιά, ποιος θα πάρει το Κύπελλο. Αυτό είναι διαφορετικό, είτε κερδίσουμε είτε χάσουμε, θα έχουμε πέντε ακόμα παιχνίδια στα οποία θα μπορούμε να αλλάξουμε την κατάσταση. Είναι όμως και αυτό εξίσου σημαντικό παιχνίδι, η ΑΕΚ είναι μία πολύ δυνατή ομάδα. Εμείς όμως θα κάνουμε το παιχνίδι που ξέρουμε".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ