ΠΑΟΚ

Μάτος στο Sport24.gr: "Ο διαιτητής επηρέασε το αποτέλεσμα, θα το γυρίσουμε στην Τούμπα"

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΟ - ΠΑΟΚ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΟ - ΠΑΟΚ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Λέο Μάτος υποστήριξε στο Sport24.gr ότι ο διαιτητής επηρέασε το τελικό αποτέλεσμα της ήττας (2-0) από τον Παναθηναϊκό κι εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι ο ΠΑΟΚ θα το γυρίσει στην Τούμπα και θα προκριθεί στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Στο διαιτητή της αναμέτρησης, Τάσο Σιδηρόπουλο, στάθηκε ο Βραζιλιάνος δεξιός μπακ του ΠΑΟΚ, Λέο Μάτος, μιλώντας στο Sport24.gr μετά τη λήξη του ματς στο μικτή ζώνη του "Απόστολος Νικολαΐδης". Ο Μάτος υποστήριξε ότι η απόφαση να μη δοθεί πέναλτι υπέρ του "Δικεφάλου" επηρέασε το τελικό αποτέλεσμα, ενώ εμφανίστηκε βέβαιος ότι η ομάδα του μπορεί να ανατρέψει αυτό το σκορ στη ρεβάνς της Τούμπας - όπου "μπορεί να πετύχει τρία ή και περισσότερα γκολ" - και να προκριθεί στον τελικό του Κυπέλλου.

- Ο ΠΑΟΚ έχασε από τον Παναθηναϊκό (2-0) στο πρώτο ματς για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας. Πιστεύεις ότι έχει πιθανότητες να γυρίσει αυτό το αποτέλεσμα στην Τούμπα και να προκριθεί στον τελικό;

"Βέβαια. Το 2-0, πραγματικά, δεν είναι ένα καλό αποτέλεσμα για εμάς. Αλλά, πιστεύω στον ΠΑΟΚ, πιστεύω στην ομάδα και ότι μπορούμε να καταφέρουμε στην έδρα μας".

- Μίλησες για την έδρα του ΠΑΟΚ. Φαντάζομαι η Τούμπα θα είναι γεμάτη στη ρεβάνς. Μπορεί ο ΠΑΟΚ να εκμεταλλευτεί αυτό το γεγονός και να το χρησιμοποιήσει προς όφελός του;

"Νομίζω ότι στην Τούμπα όλα θα είναι διαφορετικά. Ο κόσμος όταν παίζουμε στην έδρα μας φλέγεται και μας στηρίζει. Μπορούμε να το γυρίσουμε στην Τούμπα. Μέσα στην Τούμπα μπορούμε να βάλουμε και τρία και τέσσερα γκολ, το πιστεύω".

- Τι δεν πήγε καλά στο "Απόστολος Νικολαΐδης" και ο ΠΑΟΚ έχασε;

"Δεχθήκαμε το πρώτο γκολ από την κεφαλιά του Μολέντο από μια στημένη φάση. Το δεύτερο γκολ θα μπορούσαμε να το έχουμε αποφύγει, αλλά με το σκορ στο 1-0 υπήρχε ένα πέναλτι για εμάς που ο διαιτητής δεν θέλησε να το δώσει. Ο βοηθός ήταν στα δύο μέτρα από τη φάση και δεν θέλησε να το δώσει. Δεν ξέρω γιατί. Είναι πράγματα που συμβαίνουν".

- Έχετε παράπονα από τη διαιτησία. Πιστεύεις ότι οι διαιτητικές αποφάσεις επηρέασαν το αποτέλεσμα;

"Βέβαια κι επηρέασαν το αποτέλεσμα. Εάν έδινε το πέναλτι, το σκορ θα ήταν στο 1-1. Αλλά και με το 2-0 δεν έχουμε πρόβλημα. Θα το γυρίσουμε στην Τούμπα".

- Πώς εξηγείς τη μεγάλη διαφορά ανάμεσα στο ματς της Κυριακής για τη Super League και το ματς της Τετάρτης για το Κύπελλο;

"Η διαφορά είναι στην έδρα. Η ομάδα που παίζει στην έδρα της είναι πιο ισχυρή. Σήμερα προσπαθήσαμε να παίξουμε, αν και ήταν πιο δύσκολο. Οι διαιτητές, επίσης, δεν βοήθησαν σήμερα με τις αποφάσεις τους. Δεν λέω να βοηθήσει τον ΠΑΟΚ, λέω να σφυρίξει ο,τι είναι. Υπήρχε καθαρό πέναλτι".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ